Топ 3 зодии, които не могат да излъжат, дори и да искат

На кои знаци хич не им се отдава?
24 юни 2019 22:30, Ивета Иванова
16
Топ 3 зодии, които не могат да излъжат, дори и да искат
Снимка: pexels

Тези зодиакални знаци просто не могат да лъжат. Не владеят това изкуство, винаги се издават и просто не търпят да казват неща, които не са истина - прекалено искрени са. Ето и кои са те.

Овен
 
Първите знаци в зодиака обикновено слушат вътрешния си глас и сърцето, а не разумът. Те се доверяват на инстинктите си. Затова им е трудно да лъжат. Прекалено импулсивни са, изричат това, което им дойде на момента, не мислят за последствия. Да планират лъжата, да измислят подробности за нея - нямат такова търпение и нерви, затова не го и правят. Казват точно това, което чувстват и мислят. Затова и трудно пазят тайни, дори когато са свързани със самите тях, винаги се издават. Правят го, без да искат.
 
Рак
 
Ако Раците просто трябва да излъжат и няма друг начин да се справят със ситуацията, те гледат да избягват темата всячески и изобщо да не говорят за това, за което трябва да лъжат. Знаят, че не им се отдава, а и им е гузно. Освен това, те са много емоционални и раними, когато някой ги е засегнал или наранил, те просто искат да излеят душата си и болката си, и казват как се чувстват. Не могат да крият чувствата си и това, което мислят, затова им е трудно да изричат лъжи. Дори да излъжат, после си признават истината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: лъжазодиилъжци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
юйъэж преди 4 години
Най-много лъжат февруарските водолеи, близнаците и септемврийските деви.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички лъжат на поразия!
7
2
 
4
 
! Отговори
По преди 4 години
Няма такива хора.
6
3
 
7
 
! Отговори
Михаил преди 4 години
Пълни глупости ... нали трябва да си измислят нещо да пишат
5
9
 
2
 
! Отговори
#123 преди 4 години
Овен. Много ви здраве. Не обича да говори, да клюкарства. Тайни са. Не са злосторни. Нищо верно за овен. Но зодиите са като времето, същото е и с девите. Дева и овен са като две капки вода - сериозни, отзивчив и малко приказливи. Тук в бг останаха само клюкари и *** фитки, животинчетата са по умни от Бг хора.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите не умеели да лъжат??? Това са едни от най- големите лъжци и интриганти в зодиака. Те не могат да живеят без да излъжат и без да заплетат някоя интрига. То е в характера им.
3
2
 
11
 
! Отговори
гост преди 4 години
не е до зодията!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рак и дева - определено не влизат тук.Пак някой нова астрология измисля.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам "Рак", който редовно послъгва, но за дребни неща и обикновено не вреди никому. Това е жена, която няма особено силни социални позиции и се опитва да оцелее и да живее що годе сносно. С такава цел послъгва понякога, когато се опитат да я товарят с много на брой и понякога непосилни за нея задачи.