Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

Тази година специален гост изпълнител ще бъде Миро
Обновена: 26 юни 2019 15:18 | 26 юни 2019 15:03,
4
Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

За трета поредна година Бяла Вечеря  ще превърне някое интересно градско място в София, в приказна и магическа феерия. Кое ще бъде то? Ще разберем на 7 юли 2019 г.

Признаваме си, завладяващо е! Особено това с тайната, получаването на мейл, с който ти казват къде да отидеш за среща с коориднатор, а ти все още не знаеш къде е събитието и гадаеш и даже се хващаш на бас с приятелите. Когато отидеш веднъж си като заразен, искаш пак и пак. Защо ли? За няколко часа бягаш от динамиката на града и се пренасящ в един красив свят, с усмихнати хора, изцяло облечени в бяло, с хубава музика на живо, домашно приготвена храна, блещукащи светлини от свещи, със семейството си или колеги и стотици непознати, с които ставаш за миг приятел, защото на Бяла Вечеря споделяте вечерята си, сядате заедно на една маса. А над теб са само звездите, на които все по-рядко ни остава време да се насладим. 

През 2018 година 560 човека в София и 180 във Варна, се любуваха на чара на Орлин Павлов. А тази година специален гост изпълнител  ще бъде харизматичния Миро от Каризма, а организаторите подсказват, че вече има около 500 записани участници.

Ще ни очакват  много изненади, като DJ парти, награди, подаръци като уикенд за двама в 5-звезден хотел и вечеря за двама в изискан ресторант на известен мастършеф.

След като координаторът отведе всички до тайното място на събитието, по план схема изведнъж, за минути се нареждат масите от самите гости, подреждат се столчетата, а гостите сами украсяват, подготвят храната си, посудата и напитките и о, да  – „плейтват“ като истински мастършефове! Превръща се в един истински тиймбилдинг за тези, които са дощли с колегите,  а за други е повод да отпразнуват приятелството си или прекарат хубава семейна вече навън с децата. Бяла Вечеря е истинска мания – идват хора с бебета и деца, облечени в бяло, някои закчливо водят и бели кучета, закачливо подхвърляйки „и той е бял, затова“.

Събитието продължава с музика и танци и е за хора с ЕКО нагласа, защото еднократнати посуди са забранени.
Бяла вечеря е романтичното, различно, стилно, музикално и кулинарно събитие на града ни! Нека и тази година създаваме красота заедно в един изискан градски пикник! Нашият екип ще е там, а вие ктде сте на 7 юли?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Белина преди 4 години
Пак някаква секта.
3
1
 
8
 
! Отговори
Глас от Шоплука преди 4 години
А с бела мачка под мишницата може ли, че ме пущат ли тамо?
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местните младежи уж случайно минавали покрай дома, в който има такъв "жур" и някой от тях, който е роднина на домакините се показвал на вратата, за да поздрави домакинята. От добро възпитание ги поканвали да влязат и ги черпели с лакомство, което те изяждали набързо и без да сядат, защото "журът", наречен "Бял чай" е за госпожици и си тръгвали.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А горна възрастова граница има ли?Защото имам една престаряла роднина, която помни т.нар. "бял чай" - дневно парти, организирано за госпожици по времето, когато овошките цъфтят. Облечени в бяло млади момичета пият бял чай с бял шоколад на градинско парти, под цъфналите в бяло клони. В по-малките градчета, където нямало лакомства като бял шоколад, го заменяли с бяло сладко.По нашенски, майките на госпожиците сядали по-настрана да си приказват. Местните младежи уж случайно минавали покрай