Зодиите, които приличат на... анимационни герои

Кои са знаците, които напомнят за герои на Дисни?
Обновена: 27 юни 2019 13:59 | 27 юни 2019 13:56, Ивета Иванова
3
Зодиите, които приличат на... анимационни герои
Снимка: Pixabay

На някои хора често им казват, че приличат на анимационни герои - просто напомнят за такива с външния си вид, поведението си, жестовете си или начина, по който се изразяват. Ето и кои зодии приличат на героите на "Дисни". 

Лъв
 
Те са сравнявани с анимационни герои, защото винаги правят впечатление, присъствието им не остава незабелязано. Те са лъчезарни и харизматични. Когато влязат в едно помещение, всеки се обръща и поглежда към тях. Знаят как да привлекат вниманието, харесва им да са център на внимание. Умеят да флиртуват с околните и общуват оживено. Никога не е скучно да говорите с тях. Може да реагират емоционално и да създадат драма от нищото, точно като любимите ви герои. А и ще останете впечатлени от техните вълнуващи истории.
 
Скорпион
 
Тези зодии са определяни като герои от детски филмчета, защото животът им прилича на мелодрама. Те са изключително страстни и емоционални, лесно могат да бъдат разстроени и обидени, а и чувствата им са по-силни от всичко. Скорпионите най-бързо могат да преминат от чувство на пълно щастие към чувстване на гняв и омраза. Те не просто се ядосват, изпитват невероятна болка и веднага започват да мислят пъклени планове, искат възмездие. Държат всеки да си получи заслуженото. При тях няма половинчати неща, винаги са напрегнати, всичко е черно или бяло. Мистериозни са, чаровни и знаят как да печелят симпатии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е Пена пак е истрила коментара а ние сия знаем
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой чете тия глупости, трябва напълно да е увреден!!!