Какво ви чака тази седмица: Любовен хороскоп

Знаците и седмичната прогноза
16 юли 2019 18:46, Ивета Иванова
3
Какво ви чака тази седмица: Любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен

Представителите на вашия знак ще са колкото непредвидими точно толкова стихийни и капризни през тази седмица. Любовните отношения ще са спокойни само за онези от вас, които отдавна се познават с половинката си. Не за друго, а защото той/тя ви е свикнал и няма да се впечатли от реакциите ви. Ако сте във връзка от скоро разредете срещите, за да предотвратите раздялата. Що се отнася до необвързаните, те едва ли ще променят статуса си, което ще е по-малката от двете злини.
 
Телец
 
През първите дни на седмицата ще сте заети с разни битови задачи, които няма да са много вдъхновяващи. Смесицата на умора и отегчение ще се отрази неблагоприятно на настроението ви. В сряда и четвъртък ще разполагате с достатъчно време, което ще можете да изразходвате в компанията на приятел/ката си. Ако сте раздразнителни отстъпете инициативата на гаджето и избягвайте проявите на враждебност. Непредвидено събитие (разговор, присъствие на публично мероприятие, кратко пътуване) ще ви зарадва и ще възстанови обичайното равновесие на връзката ви.
 
Близнаци
 
За намиращите се във връзка предстои една безметежна седмица. Преживяванията ще са по-интересни за онези Близнаци, които наскоро са преживели раздяла. Чувствата им са странна смесица от самосъжаление и сантименти. Готови са да обърнат поглед назад. По-добре не го правете. Отървете се от мисълта за миналото, за да можете да подредите бъдещето си.
 
Рак
 
Поведението на приятел/ката ви през тази седмица може да засегне дълбоко чувствителните ви рачешки души. Не е изключено той/тя да реагира твърде бездушно на тревогите ви и да ви накара да се съмнявате в силата на неговите/нейните чувства. Не бързайте да реагирате, нужно ви е малко време за овладяване на емоциите. В края на седмицата задайте откровено въпросите, които ви вълнуват и бъдете готови, че отговорът може и да не ви хареса. Бързата раздяла е за предпочитане пред мъчителната агония, а за вас е важно да знаете, че сте били откровени до край.
 
Лъв
 
Предстои една наситена с куп преживявания седмица. Емоциите ще са много и разнообразни. Доволни от живота ще са необвързаните Лъвове. Те ще могат да взимат всичките си решения самостоятелно, без да се съобразяват с чието и да било мнение. А вълненията си ще могат да споделят с най-близките приятели, на които имат доверие. Що се отнася до имащите половинка, за тях е по-добре да не дават гласност на чувствата и тревогите си. Вместо да реагира с разбиране той/тя може да подложи лъвската любов на изпитание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
прост човечец преди 4 години
Чака ме яко брулене. За хороскопа не знам....