Втора среща се печели със... споделяне на десерта

Даването на храна е вид ухажване
21 юли 2019 16:30,
13
Втора среща се печели със... споделяне на десерта
Снимка: Pixabay

Чарът и добрият външният вид могат да помогнат, но най-безотказният начин да си осигурим втора среща, е да споделим храната си, обикновено десерта, съобщи в. "Майл он сънди".

Още по темата


Психолози от университета в Лийдс анализираха как се хранят участниците в телевизионно шоу за първи срещи, в които потенциални партньори отиват с непознати в ресторант. 60 от двойките са дали на другия да опита храната им, а 49 не са. Повечето от хората, споделили храната си, са се уговорили за втора среща, при 42 процента от другите, пише БТА.

Най-често току-що запозналите се хора са споделяли десерта си.

"Даването на храна на другия може да е един вид ухажване, да сигнализира сексуален интерес" - пишат учените в сп. "Апетит".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
3
 
! Отговори
Спомних си нещо преди 4 години
Бях още тийнейджърка. Един от отличниците на гимназията, който впоследствие завърши с медал, ме покани на среща.Седнахме в сладкарница, той предложи да пием фреш. Дойде сервитьорката. Аз си поръчах фреш портокал, той поръча друг вид. Не обърнах внимание на това, че е отпивал от неговата чаша приблизително по толкова, колкото аз от моята. Когато стигнахме до средата на чашите, предложи "Хайде сега да си ги разменим."Досмеша ме, защото не знаех как да си обясня тази идея.
4
0
 
3
 
! Отговори
Хахаха, разсмяхте ме преди 4 години
Даването на храна като вид ухажване е било особено актуално още в каменната ера.Кроманьонецът преследва бизон, трепе го с каменна брадва, рискувайки живота си, после го довлича в пещерата и щедро дава мръвка на самката, която си е харесал.Останалите кроманьонки я гледат завистливо и се облизват отдалеч.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз за десерт обичам да ближа сладолед... без споделяне.
2
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
аз пък мислех че се споделят телесни течности
1
1
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Бой с торти брои ли се?