Лъжите, които развалят връзката

По-добре да кажете истината на партньора си
13 авг 2019 22:25, Дарена Найденова
18
Лъжите, които развалят връзката
Снимка: pexels.com

Истината е един от най-важните фактори за развитието на една връзка. Веднъж наруши ли се доверието между двама души, ситуацията се влошава драстично. Понякога дори най-малката лъжа може да доведе до големи проблеми.

За да задържите връзката си силна и двамата с партньора ви да бъдете щастливи, опитайте се да избягвате тези лъжи, колкото и малки да ви звучат.

Предишни връзки

Решението си е лично ваше дали ще поддържате връзка с бившите си партньори. Все пак, ако решите да излезете един или два пъти на кафе, хубаво е да го споделите със сегашното си гадже.

По този начин ще избегнете проблеми във връзката и няма да карате човека до вас да се съмнява във вас. Истината рано или късно ще излезе наяве и е по-добре да дойде от вашата уста, а не да бъдете определяни като лъжец.

Не прикривайте истинските си емоции

Не се преструвайте, че всичко е наред, когато очевидно имате проблем със ситуацията. Дори, когато водите спор, хубаво е да изкажете мнението си, а не да таите в себе си негативните емоции.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: лъжаистинавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14А на мъж?
12
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе на жена вяра не трябва да се има! Винаги едно наум.
11
1
 
6
 
! Отговори
Тухленко Керемидков преди 4 години
А пък без връзка пък най-добре - всичките ти проблеми изчезват мигновено.
10
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Либен преди 4 години
Ако се задържа заради жезъла, постоянно ще се чудиш днес дали не е намерила по-голям... Ами ако се загуби из ромската махала? Мухахахаха....
9
4
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
на 12 години отзад.На 18 години отпред
8
1
 
2
 
! Отговори
Човек преди 4 години
До човека е и неговото търсене.Познавам хора със здрави семейства,които бивши гаджета са приятели с другата страна от брака.Познавам такива, които цял живот не им стигат различните връзки...Познавам и ще виждам какво ли не...Важното е да познаваме себе си, желанията си,да държим на човека до нас, като виждаме в него същите чувства и желания.Всичко друго е една безмислена игра
7
2
 
2
 
! Отговори
Човек преди 4 години
До човека е и неговото търсене.Познавам хора със здрави семейства,които бивши гаджета са приятели с другата страна от брака.Познавам такива, които цял живот не им стигат различните връзки...Познавам и ще виждам какво ли не...Важното е да познаваме себе си, желанията си,да държим на човека до нас, както виждаме в него същите чувства и желания.Всичко друго е една безмислена игра
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На колко години загубихте девствеността си?
5
6
 
4
 
! Отговори
Разбирача преди 4 години
Важно е да ти е голям жезъла.Ти ако имаш *** като на китаец,чакаи някоя да се задържи с тебе
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Решението си е лично ваше дали ще поддържате връзка с бившите си партньори."Па лично ваше си е решението дали ще се проявявате като обикновена уличница... Не бе, сериозно, направете една анкета колко мъже ще търпят жените до тях да се виждат с бившите си? Освен ако не са с въпросната само за една нощ и да не им дреме?
3
1
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
И това не е гаранция. Пак могат да търсят друг жезъл. Някои са си шавливи.
2
6
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Най важното е като топнете чушката в старо гадже да го умиете добре за да не занесете в nyтката на сегашната бацили
1
1
 
10
 
! Отговори
Хайде да помислим преди 4 години
Ако няма добро съчетаване на желанията в сексуалните отношения, двойка няма да се получи. Или ще се разделят, или единият ще лицемери, защото е решил да използва другия с някаква цел. Същото важи и за емоциите.Парите? Ако другият те попита какви са ти доходите, нормално е да му кажеш, ако искаш да бъде двойка, имаща сериозна връзка. Ако сам(а) реши дати каже за парите си, приеми го като израз на доверие, а не като хвалба.Да пиеш от време навреме кафе с бившето гадже? В Бг това не е прието.