Как да впечатлите мъжа от зодия Телец?

Телецът ще очаква от вас да сте интелигентни събеседници
22 авг 2019 12:05, Михаела Лазарова
3
Как да впечатлите мъжа от зодия Телец?
Снимка: Istock

Той е тих, понякога труден за разгадаване и невинаги е инициативен. Мъжът Телец – ако имате интерес към него и очаквате той да действа, може да се наложи да почакате и то не защото не ви харесва. Не бърза в нищо.

Как да привлечете вниманието му? Телецът се управлява от планетата на любовта Венера и за него е важно жената да бъде приятна за гледане. От друга страна, би искал визията ѝ да не е натрапчива или провокативна, но да е модерна, актуална.

Може би ви е направило впечатление, че мъжът Телец е малко по-сдържан към жените. Понякога дори му е трудно да направи първата крачка. За някои неща е и малко консервативен, затова не бъдете твърде настоятелна или агресивна към него, за да не го дистанцирате от себе си.

Най-добрият подход е да започнете случаен разговор с него, без да показвате, че имате някакъв интерес към личността му. Говорете за работа, за храна, тъй като Телецът определено е знак, който обича хубавата храна и питиета.

Друго, което е много важно, е да не бързате. Мъжете родени под този зодиакален знак не обичат промените, а новите връзки са вид промяна за него. Дайте му време и бъдете търпеливи.

Веднъж щом сте привлекли вниманието му ще разберете, че мъжът Телец държи на секса и знае как да му се наслаждава.

С какво може да го впечатлите? Хубавата храна! Пригответе му нещо вкусно, експериментирайте с вкусовете и създайте приятна обстановка. Естетиката е изключително важна за този знак. Ако не сте добра в готвенето, изберете добър ресторант, в който храната е на ниво, а обстановката подклажда любовното настроение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С пари и ядене.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съблечете се гола, легнете на леглото по гръб и рязко разтворете крака колкото се може по-широко. Телецът ще ви се нахвърли като бик.Сериозно, големи глупости пишете.