Tialoto.bg вече е с нов облик и по-богато съдържание

Сайтът съчетава визуален почерк и обогатено съдържание
26 авг 2019 09:58, Александър Попов
10
Tialoto.bg вече е с нов облик и по-богато съдържание

Tialoto.bg, един от най-посещаваните и предпочитани лайфстайл сайтове от всяка модерна и съвременна жена, вече е с различен облик. От август балансиран микс от нов дизайн и обогатено съдържание ще започне да се преплита и с много специални проекти, които ще изненадат читателите на Tialoto.bg и ще им дадат един нов, по-различен поглед върху всеки аспект от света на модерната жена.

"Обновяването на Tialoto.bg е част от дългосрочната стратегия на Investor Media Group да надгражда качественото съдържание на медиите си в полза на потребитителите чрез внедряването на нови формати както по отношение на визуалния облик на нашите платформи, така и при използването на мултимедийни похвати за поднасяне на професионално подготвена, разнообразна и полезна информация. Приоритет за нас продължава да бъде успешната синергия между разнообразните ни медийни платформи, чрез които да можем да предложим на аудиторията обективен поглед над всяка част от обкръжаващия ни свят", коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на Investor Media Group.  

С редизайна си, водещият лайфстайл портал ще постави акцент върху три основни категории – "Мода", "Красота", "Здраве и тонус". Чрез качествени статии и вълнуващи интервюта, обновеният Tialoto.bg ще предостави на аудиторията си почивка в забързания ден, съвети от доказани професионалисти, свежи идеи и досег до известни личности.

"Вече 15 години Tialoto.bg се утвърди като един от любимите лайфстайл сайтове на дамите. Откриваме тенденциите заедно със съвременната жена, следим нейните интереси и се стремим да бъдем най-верен и полезен съветник, спътник и приятел. Съвсем естествена стъпка в развитието ни и в постоянното търсене на по-доброто е ребрандирането, с което ще отговорим на високите критерии и очаквания към нас от страна на читателите ни. Удоволствие е, че се развиваме благодарение на и заедно с една от най-големите медийни групи у нас Investor Media Group, от която сме част. Сега, с нова визия и разнообразни формати, нямаме друг избор освен да затвърдим челната си позиция и да направим следващата крачка към предоставяне на още по-разнообразно, полезно и качествено съдържание за всеки, независимо дали се намира в офиса или по пътя към ново приключение", каза Криси Табачка, главен редактор на медията.

В рубриката, посветена на едно от най-космополитните изкуства, освен до последните модни тенденции и ревюта, съвсем скоро потребителите ще могат да се докоснат и до света на моделите, разгледан през една по-различна и не масова призма. Ексклузивната комбинация от видео съдържание, статии и интервюта, ще предостави интригуващи срещи с едни от най-красивите и успешни жени.

В новия облик на Tialoto.bg е отредена и специална тематична категория за едно от най-ценните притежания на всяка жена - нейната красота и менажирането й. В нея почитателките на бялата и декоративна козметика ще открият информация за последните формули, тенденции и дерматологични процедури, които спират времето и правят визията обаятелна.

Дамите, които се стремят към перфектна фигура, също ще намерят своето място благодарение на категорията "Здраве и тонус". Освен съвети за хранене, почитателките на здравословния начин на живот ще получат ценни фитнес препоръки от професионални треньори. Като допълнение, в категорията "Арт", Tialoto.bg ще представя и най-новите и модерни места, където градът се случва – с дизайна, чара, историите и героите им. 

Можете да разгледате Tialoto.bg тук


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Tialotobg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Доволна преди 4 години
Супер е сайта, много бързо ми зарежда и информацията в него е видима и лесна за намиране.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анна преди 4 години
На мен новият дизайн много ми допада. Изчистено е и модерно. Време беше да се направи тази промяна.
7
2
 
0
 
! Отговори
Виготура преди 4 години
Отвратителен шрифт, смотан дизайн на сайта и се зарежда бавно. Евала на инвестора, като перете, поне слагайте некви нормални сайтове.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много гаден шрифт!
5
0
 
7
 
! Отговори
Обезкосмополитън преди 4 години
Група брекзитански учени, след дългогодишни изследвания са установили, че лайфстайл списанията водят до изкифляване и чалгаризация.
4
1
 
9
 
! Отговори
Йоанко Козел преди 4 години
С каквито и нови дрехи дрехи да го облекат , от грозното пате красив лебед не става !Ще продължавате да го храните ( т.е. да го храниме) с безкрайните си препратки към него , сякаш нещо ново и полезно ще научим от там , ама нейсе .
3
0
 
15
 
! Отговори
Deutschland преди 4 години
Внимавайте да не станете като дир-а. И те така въведоха "нов, по-добър дизайн" и не се вслушаха в мнението на потребителите и в момента са в режим на свободно падане. Учете се от грешките на другите.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е зле новият дизайн, прилича на изрезка от вестник от миналия век.
1
1
 
14
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
като знам какви глупости пишете тамнаправо се чуда какво е това по-богато съдържание ?и какво е в крайна сметка ? нови рецепти за отвари и билка заедно с *** статии как жените все били недооценени ?