4 зодии, които биха ви предали в любовта

Вижте кои са те
16 сеп 2019 17:22, Ивета Иванова
10
4 зодии, които биха ви предали в любовта
Снимка: Pexels

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат.

Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.

Водолей
 
Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.
 
Овен
 
Овните са много страстни и нямат проблем с показването на това. Целуват и гушкат партньора постоянно, искат да са с него често. Но тази страст ги прави и импулсивни. Затова се случва да действат, без да помислят, и така да наранят половинката си с постъпките си. Егоисти са и поставят на първо място собствените си интереси, не мислят как нещо ще повлияе на другия. Разсейват се лесно, забравят някои неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овните, които са тук и твърдят, че са верни, явно има липси - я физически, я финансови, я инелекуални, иначе БИХА погледнали встрани :DЕдно е да искаш, друго е да можеш, а трето е дали някой ще ти се върже изобщо...Всички мъже Овен, които познавам, са със силно шарещи очи, а на тези, които не кръшкат, просто няма кой да им върже...Съотвено са вдигнали рогата и казват "аз чуждо не поглеждам".
8
5
 
5
 
! Отговори
:) преди 4 години
Пичът Овен е прав. Аз съдя също по себе си. Овен съм, имам страхотен човек до себе си и две деца. Никога не съм поглеждал към друга.
7
2
 
9
 
! Отговори
Водолей преди 4 години
Пълна глупост
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не се абете, тва са предразсъдъци.как дойде.
5
5
 
6
 
! Отговори
Ay преди 4 години
Глупости, Аз съм овен и от 15 г. не съм погледнал друга жена .....
4
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Всички медии са пълни с феминистки безсмислици.Знаем кои са най-големите предатели,ама нищо.Те тия дето влизат през южната ни граница безпрепядствено ще ви оправят болните феминистки мозъци.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все така - с една думичка - ще бъркам в джигеря на болните мозъци!Промити, неспособни сами да оценяват хората и събитията, жадни за властват и опитващи се да манипулират.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имате ли огледало? :)))Винаги е интересно да знаеш, че има болномозъчни воайори, които жертват живота си за нас!!!! Като си нямате вътък, имате жизнена необходимост да следите другите.
1
2
 
13
 
! Отговори
мдам преди 4 години
Да пръднеш под чаршафите е елитно, но да го повториш е признак на характер. А ако се мушнеш под тях в тоя момент това вече говори за отдаденост.