Риби, Везни... 4 зодии, които умеят да се доверяват

Вижте кои са те
15 окт 2019 21:52, Ивета Иванова
4
Риби, Везни... 4 зодии, които умеят да се доверяват
Снимка: Pexels

За някои хора е много трудно да се доверят на околните и да повярват в добротата. Те се съмняват във всеки и го подлагат на много изпитания. Част от зодиакалните знаци обаче избират да повярват и да дадат шанс на околните. Ето и кои са тези зодии.

Риби
 
Рибите са известни с това, че са чувствителни, мили, винаги помагат на другите. Не са егоисти. Те дават много втори шансове на хората, прощават многократно, не могат да се държат лошо с околните. Вярват, че повечето хора са добри по природа. Те смятат, че хората могат да се променят и да се поправят, когато са сгрешили. Изпитват съчувствие. Рибите често са наранявани и другите нарушават обещанията си към тях.
 
Везни
 
Тези зодии са честни и балансирани. Най-хубавото при тях е, че опитват да не съдят другите. Приемат околните с качествата им и недостатъците им, и опитват да ги харесват. Те са позитивни, така че предпочитат да виждат всичко от положителната страна. Намират обяснение и извинение за много неща. Вярват, че всеки е невинен до доказване на противното. Опитват да намерят правилното решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Доверяването" не е умение. Съмнението в околните е признак на здрав разум.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно е, Риби винаги дават 2-ри шанс, което нахалните същества приемат за зелена светлина да злоупотребяват с добрината им.Рибата е добра, но не е глупава, това е причината да ви се струва понякога акула.Просто сте прекалили, мили мои, сърдете се на себе си!Трети шанс не даваме.И не, не се чак толкова наранени, колкото ви се струва, силни сме много.Просто си траем за този факт :)
2
1
 
9
 
! Отговори
69 преди 4 години
Зодиите са алабала. Ако си ко.фти човек, никаква зодия не техваща.
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз има приятелка риби.не ми даде втори шанс.има много готини риби но има и много гадни зли и проклети