5 зодии, които са перфектни гримьори

Вижте кои са те
16 окт 2019 23:30, Ивета Иванова
2
5 зодии, които са перфектни гримьори
Снимка: Pexels

Тези зодии обожават козметиката. Постоянно си купуват нови гримове, експериментират, обичат да се гримират и да впечатляват другите с идеите си и хубавия си външен вид. Ето и кои са те. 

Телец
 
Телците са готови на всичко, за да изглеждат прекрасно и елегантно. Затова от малки се учат да се гримират фантастично. Това им е като вроден талант, просто имат усет, а и са естети по душа. Обичат да гледат клипове, в които се показват техники за гримиране. Най-хубавото е, че те са упорити и постоянни, затова успяват да научат каквото трябва и осъвършенстват идеите си. Обичат традициите, затова си падат по класиката в света на козметиката, но често добавят някакъв малък детайл, с които се отличават от другите.

Лъв
 
Кралиците на зодиака имат нужда да са перфектни във всичко, гримирането не прави изключение. Те са много социални, обожават вниманието, винаги са в светлината на прожектора, посещават много събития и партита, затова се грижат старателно за вида си, знаят, че трябва да изглеждат добре, когато водят такъв живот. Гримът им дава увереност и ги прави още по-харизматични. Те са енергични, креативни, опитват нови неща, искат да блестят и да впечатляват другите. Кипрят се от малки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Никой преди 4 години
Вие сериозно ли? Водеща новина!?!?!Очаквам заглавие "Петте зодии, които аранжират най-добре масата, преди да си направят пред нея селфи"...
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте петте зодии, дето чистят тоалетни най-добре - общината има нужда от нови кадри.