Шепот от отвъдното: Починал се "шегува" на погребението си

Докато се извършвало опелото се включил запис на гласа му
16 окт 2019 22:05,
8
Шепот от отвъдното: Починал се "шегува" на погребението си
Снимка: Pixabay

Хумористично предварително записано съобщение на бивш ирландски войник вдъхнови популярно видео, след като беше пуснато на погребението му, за да разсее мрачното настроение на опечалените, предаде ДПА.

Още по темата
Шей Брадли, починал миналата седмица след продължително боледуване, е записал съобщението преди около година, съобщават от семейството му, цитирани от БТА.

Видеото, набиращо популярност в социалните медии, показва как опечаленото множество се смее в края на погребението през уикенда в Дъблин, след като чува звуци от тропане и гласа на Брадли, който казва: "Здравейте, здравейте, здравейте...Пуснете ме да изляза! Тук е тъмно. Чувам гласове. Това гласът на свещеника ли е?"

Дъщерята на Шей, Андреа Брадли, казва, че това е било предсмъртното желание на баща й, който е планирал шегата заедно с близките си, за да се опита да разведри опечалените.

"Това беше в стилът на татко", допълва синът му, Джонатан Брадли, който е записал хумористичното съобщение на телефона си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
До АнонименНаселението на земята се увеличава .За 50 години от 3-4 милиарда вече е над 7 милиарда.От къде според теб се вземат новите души ,ако има душа и тя е безсмъртна?
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 4"Мизантроп" е терминът, с който обозначават лице, мразещо хората и човечеството като цяло.
6
5
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Аз мразя човечеството,защото хората ми направиха само Мр*Ъсно? Чий ли дух се е вселил в мен?
5
3
 
4
 
! Отговори
само питам преди 4 години
ПопЪт как не се е насрал от страх?
4
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали не си мислите че смърта е краят на живота. Умира тялото но душата е вечна и продължава да живее. Душата е безсмъртна. Във Всяко бебе се вселява една душа. По този начин тя се възражда и продължава напред. Не ви ли сее случвало да отидете някъде за пръв път и да ви се струва познато.Това е спомен останал от друг живот който сте живяли в друго тяло. Така че живота е безкраен.
3
8
 
3
 
! Отговори
един българин преди 4 години
Много готино: Само дето аз на негово място до роднините бих предал следното послание:,, Гадове мрЪ-ъъсни,искате да ми наследите апартамента,ама Няма,няма,няма!! Скоро ще се видим в ада! Обещавам!Пазя ви и място!
2
4
 
1
 
! Отговори
NIkoi преди 4 години
Super
1
5
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
И мен ме разсмя!