Топ 6 на най-хитовите костюми за Хелоуин

Ето как да се маскирате
16 окт 2019 20:53, Ивета Иванова
18
Топ 6 на най-хитовите костюми за Хелоуин
Снимка: Pixabay

 Ако обожавате Хелоуин, сигурно вече сте намислили как да се маскирате и гримирате за страшния празник. Но ако не ви е останало време или просто не може да се сетите за нещо, което ще ви прилича, предлагаме ви няколко идеи. Всъщност, това са най-търсените костюми за тази година, според данни на Google. Така че, най-вероятно ще има много хора облечени по същия начин, но пък ще сте в крак с тенденциите, ако заложите на някой от тези образи.

1. To
 
Да се маскирате като клоунът от трилъра "IT", направен по книгата "То" на Стивън Кинг ще е най-големият хит на този Хелоуин. Пениуайз е най-търсеният вариант за костюм и грим в Google. Вероятно това се дължи на високата гледаемост на филма, който излезе в началото на септември. С този костюм определено ще сте страшни и ще изглеждате супер, ако обикаляте горите или изоставени къщи.
 
2. Вещица
 
Вечна класика, която явно никога няма да попадне извън списъка на най-търсените костюми. Винаги ще изглеждате актуално и страшно, ако заложите на костюм на вещица. Освен емблематичната шапка и черната рокля или черното наметало, не забравяйте за дългите нокти в черен лак и метлата. Черна котка около вас е бонус.
 
3. Спайдърмен
 
Поредно вдъхновение от киното. "Спайдър-Мен: Далече от дома" излезе през лятото и също напълни киносалоните. Тийнейджърите се влюбиха в Том Холанд и искат много да приличат на персонажа му. Затова, не е изненада, че маскиране като този супергерой ще е хит за празника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това Хелоуин??? Такава дума в българския език няма!!! Този написал статията, явно целият му нос е в лай*на!
12
1
 
8
 
! Отговори
За сведение преди 4 години
Кукеровден в Западна България се празнува около Богоявление, а в Източна България - в седмицата между Месни и Сирни заговезни.На мераклиите - на слука!Изберете си повод за празнуване и маскиране според нашия традиционен народен календар и плашете когото искате и колкото искате :) !!!
11
2
 
6
 
! Отговори
Комуто се празнува преди 4 години
не какво да е, а страхотии, ще намери много повече поводи, ако следва нашите културни традиции.- Петковден мина (вещерски ритуали привечер);- Св. Ана (9 декември) - покровителка на семейството, но празнуват и магьосниците;- Св. Анастасия (22 декември) - персонифициране на смъртта, специални ритуали в Родопите;- Мръсни (Погани) дни - от Игнажден до Богоявление (вярва се, че в нощите през този период всички нечисти сили вилнеят в човешкия свят);- Кукеровден - прогонване на злите духове.
10
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 4 години
На кретeните от днеса рано, рано им е дошъл кретенския празник. А за Зарезан не отразяват нищо.
9
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Анонимен 2Толкова е просто да се маскираш кат ***.
8
1
 
8
 
! Отговори
Оптимисти сме преди 4 години
Ние си имаме кукерски костюми, обличаме се, за да гоним с тях злото.
7
2
 
6
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Това ли ще празнувате на 31 - тържеството на един мошеник, пияница и пpoпаднал грешник, който се скита като привидение в света на живите с издълбана тиква С ВЪГЛЕН ОТ АДА да му свети???На това ли искате да научите вашите деца???Или искате да ги направите грешници, пияници и мошеници???Искате да им дадете тиква с ВЪГЛЕН ОТ АДА и Дяволът да дойде за тях и за вас???
6
1
 
5
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Не се подвеждайте да празнувате с демони, вещици, зомбита и масови убийци.Джак бил пияница и мошеник, за който разправяли, че можел да надхитри самия Дявол. Дяволът разбрал за Джак и решил да провери дали наистина той е толкова хитър. Джак надхитрил Дявола и когато умрял, не могъл да отиде нито в рая, защото бил мошеник, пияница и пpoпадал грешник, нито в ада, защото надхитрил Дявола.Оттогава Джак скита като призрак с тиква, в която носи ВЪГЛЕН ОТ АДА.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Излаганета
4
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Празнуваме Хелуин.
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Цялото семейство се маскираме.
2
3
 
4
 
! Отговори
(? преди 4 години
И кога е този Хелоуин ? Защото не ни просветявате ,толкова ли е сложно да напишете кога е -датата?
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази година мисля да се маскирам на То