Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 21-27 октомври
21 окт 2019 15:35, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Приятел/ката ви може да ви удиви с поведението си през тази седмица. Да се държи непредсказуемо, да ви поставя нереални изисквания. Не бързайте със заключенията, само ще си развалите настроението. Намалете инициативата и изчакайте. През втората половина на седмицата всичко ще се подреди по обичайния начин. Даже е възможно да ви направят приятна изненада.
 
Телец
Почти непрекъснато ще сте с половинката си и отношенията ви ще са съвсем безоблачни. Той/тя на моменти ще има нужда от грижи и съдействие, които вие с удоволствие ще предоставите. В края на седмицата събитията ще се развият така, че ще разберете или по-скоро ще се убедите до колко силни са неговите/нейните чувства към вас.
 
Близнаци
Намалете инициативата през тази седмица. Особено, ако отношенията ви са от скоро. Колкото по-рядко се виждате, толкова по-добре. Търсете благовиден предлог за отлагане на срещите до тогава, докато не почувствате истинска необходимост да сте с него/нея. Може би спомен за човек от миналото ви пречи да се ориентирате в чувствата си и да си дадете сметка какво точно искате.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари