3 зодии, които винаги се оплакват и самосъжаляват

Вижте кои са те
22 окт 2019 12:30, Ивета Иванова
8
3 зодии, които винаги се оплакват и самосъжаляват
Снимка: Pexels
Тези зодиакални знаци приемат много тежко разделите, разбитите приятелства и връзки, неуспехите, несправедливостите, невъзможността да постигнат мечтите си и да убедят другите в правотата си. Но те не крият емоциите си, не страдат сами, а имат нужда да се оплакват на близките си и да се самосъжаляват пред тях. Така по-лесно се лекуват, искат да излеят всичко на някого, и то няколко пъти. Ето кои са те.
 
Рак
 
Ако Ракът страда, всички ще разберат и видят това. А най-близките му, трябва да го държат за ръка, да го прегръщат и утешават всеки ден, докато минава през труден период. Тези зодии са песимисти, преживяват много тежко и драматично различни случки. Ако нещо лошо се случи, те се отчайват напълно, сякаш са на ръба и започват да очакват още по-лоши неща. Затова изливат мъката си, понякога леко драматизират, оплакват се с часове на близките и не могат да останат сами в такива моменти. Виждат всичко от негативната страна. Често променят настроенията си, самосъжаляват се и не мислят положително за бъдещето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4:Българин
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Раците е вярно, донякъде и за Рибите.Везните, които познавам, не се самосъжаляват или поне не го показват.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Венка" не бяха ме наричали!Нямам идея колко взема Венка. А изцъкления, фъфлещ и гъгнещ малоумец ще интервюирам индивидуално. Да "дерзиш" в компанията на очилатковци е лесно.:)))))))))))))))))))))))))Болните мозъци не спят - те промиват лесните са-потненци.Те се опитват да ми приписват небивали приключения и сЪщисват горкия ***.Дерзайте ***! :)))
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3-те зодии са от българския хороскоп зодия- червен каскет- вечно оплакващ миналото време и колко е зле днес - млад провинциалист - оплакващ се колко малко му плащат и не му стига за шльокавица но то май са си диагнози
4
1
 
3
 
! Отговори
:))) преди 4 години
До Анонимен 3Така действат низшите сиви гущери.Повечето родени в периода "скорпион" така и си остават злобни и нещастни интриганти
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скорпиона..просто той е недоволен винаги от всичко, но го крие винаги, за да се прави на много "позитивен" хахахах той е и много манипулативен и постига целите си чрез интриги, настройване, лъжи и там каквото още може...така че внимавайте!
2
0
 
2
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 4 години
Иве, не пиши самоделни тъпотии ,за Рака - няма нищо общо! НЕ ГО ДРЪЖ ЗА РЪКАТА..,а- !
1
8
 
8
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Има точно два варианта да вярваш в зодии. Или да си много ***, или да си просто хахав.