4 зодии, които ви махат от живота си след предателство

Те не прощават лесно
23 окт 2019 19:40, Ивета Иванова
12
4 зодии, които ви махат от живота си след предателство
Снимка: Pexels

 Тези зодиакални знаци няма да се поколебаят да ви премахнат от живота си, ако сте ги предали, постъпили сте нечестно с тях, подиграли сте се с тях и не ги уважавате достатъчно. Те няма да търпят някой да си играе с тях и да се държи неадекватно. Не се притесняват да прекъснат връзка с вас, дори да сте приятели от години. Ако ги нараните и предадете доверието им, те предпочитат да ви изоставят, за да ви дадат урок и да не получават втори път такъв нож в гърба. Непоколебими са, държат на своето и прощават много трудно. Ето кои са.

Овен
 
Овните не обичат около тях да има хора, които ги разсейват и дразнят. Те няма да са ви приятели, просто защото имат нужда от компания, комуникация и не искат да са сами. Силни личности са и ще ви оставят в момента, в който виждат, че не си струвате, не ги зачитате и им влияете лошо. Те са управлявани от Марс, което значи, че са решителни, не се страхуват от конфронтациите и действат. Без много да мислят, ще ви махнат от живота си, ако сте го заслужили. Да получите втори шанс, ще е чист късмет. Не искат да губят време с предатели. Страстни са, агресивни, готови за битка. Ще са искрени и ще ви кажат точно какво мислят за вас.

Лъв
 
Те са познати като много романтични, щедри, великодушни и лоялни зодиакални знаци. Понеже са социални, се сприятеляват бързо и лесно с много хора. А и се влюбват лесно, тъй като искат да имат сериозен партньор и им харесва да са отдадени на любовта. Но точно затова понякога си патят - не са опознали достатъчно хората, преди да ги направят свои близки и приятели. Споделят им лични неща прекалено бързо. Лъвовете могат да са сред най-лоялните приятели, които винаги помагат, но ако не им отвърнете със същото и на вас не може да се вярва и разчита, те ще ви махнат от живота си веднага, колкото и близки да сте били. Лъвовете са лидери, не търпят поражение и няма да позволят някой да се подиграва с тях. Не трябва да наранявате гордостта им, иначе повече няма да чуете за тях. Мразят предателството. Искат някой, който да ги защитава и почита.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете увлекателно и вярно, но от много време вече ме дразни употребата на мн.ч. за една зодия. Лъв не е "зодиакални знаци", а зодиакален знак. В множествено число - ако са повече от един такива (а не представителние на един зодиален знак да го правят да е в мн.ч.)
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като прочетох пуберското "ще ви махнат от живота си..." и махнах и аз статията от предназначените за четене.Не ми се четат лексикони на 12 годишни.
6
2
 
8
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Едва ли има някой който да прощава предателството,без значение от коя зодия Е!
5
1
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Стига бе как може девата да я няма тук? Слоновете не са толкова злопаметни :)
4
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водолеят е на първо място в тази класация......Безмилостен към предателите....Връщане назад за него няма НИКОГА! Девизът на зодията е "Приятелство" и затова наказва безпощадно предателите!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубави зодии има ли ?Или лоши ?
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овена е право куме в очи. Това е всъщност хубаво качество.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъвовете лоялни приятели ?- ха ха ха те са страшни егоисти и егоманияци ,лицемери, итриганти , искат да са център на всичко и за собствения си интерес няма да се спрът пред никой и нищо.