Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 11-17 ноември
11 ное 2019 22:44, Eкип на Teenproblem
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Отношенията ви такива, каквито са ще предизвикат недоволство у вас. А може би и разочарование. Може би очаквате от половинката си много повече инициатива или пък ви се струва, че той/тя се държи прекалено прагматично? Помислете дали сами не сте предизвикали такова поведение и поддържайте предимно виртуални контакти през първите няколко дни от седмицата. Въздържайте се от кардинални решения. След четвъртък ситуацията ще се промени и ще се радвате, че не сте допуснали фаталната грешка да обсъждате раздяла.

Телец
 
През първите дни от седмицата половинката ви вероятно ще има някакви ангажименти и ще се наложи да отсъства. На всичкото отгоре и виртуалните контакти ще са затруднени по технически причини. Ще се почувствате самотни. Има ли смисъл да се натъжавате? Приемете ситуацията като добра възможност да отделите време за външния си вид. Посетете фитнеса, фризьора, помотайте се по магазините. Със сигурност ще намерите някоя ексцентрична нова дрешка, която да ви зарадва. Само не се втурвайте в търсене на ново гадже. Със сигурност ще намерите и после ще изпитвате угризения на съвестта от постъпката си.
 
Близнаци
 
Противоречивият ви характер за пореден път ще си каже думата. Ще получите покана за среща от някой, с когото се познавате съвсем от скоро. Едното ви Аз ще протестира и ще настоява, че не трябва да я приемате, но второто Аз (което обикновено надделява) ще подшушне, че сигурно ще е много интересно да започнете успоредна връзка. И, разбира се, ще се втурнете към поредното приключение. Наблюдавайте поведението на новия „обект“ и се вслушвайте в интуицията си. Тя ще ви покаже кое е във ваш интерес. Дали да разрушите или да стабилизирате постигнатото до момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 4 години
Мен конкретно ме очаква вкъщи моят съпруг (който и след 15 години брак, все още си остава голям палавник в леглото). Друго не ми е и нужно.