3 зодии, които ги очаква раздяла до края на ноември

Вижте кои са те
18 ное 2019 17:30, Ивета Иванова
3
3 зодии, които ги очаква раздяла до края на ноември
Снимка: Pexels

 Краят на месеца ще донесе известно напрежение за някои от зодиакалните знаци. От 21 ноември Меркурий вече няма да е ретрограден в Скорпион, но щетите, които е нанесъл за периода от Хелоуин до 20 ноември, ще си кажат думата.

Част от зодиите разбраха някои неща за своя партньор, бяха разкрити тайни, а и отношенията им се влошиха. Ето и кои може да очакват раздяла след 20-и ноември.

Близнаци
 
Те са много социални, и през последните месеци бяха в стихията си. Попаднаха в нова среда, сприятелиха се с доста хора - просто са си такива по природа. За съжаление, изоставиха своя приятелски кръг, не прекарваха много време с партньора и дори го игнорираха заради новите си познати.
 
Не можеше да се разчита на Близнаците през последните седмици. Те не са искали да наранят половинката или да я разкарат, но я пренебрегваха и дори сега не се поправят. Просто може да им е доскучало във връзката и да действат импулсивно. Или нараненият партньор ще ги отреже, или те ще извършат предателство и ще оставят гаджето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А след разделите ще има евентуално сдобряване и наново събиране или е завинаги? П.П. мен не ме интересува, ама питам за един приятел.
2
2
 
7
 
! Отговори
младен преди 4 години
До 1-виЧай бре. За декември няма да има раздяли а само сбирания. Не прочете ли че меркурий няма да ретрограден :D
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нещо, точна дата, час? Кога тези зодии да очакват раздялата? Работен, почивен ден? Предиобед, надвечер? Дайте по-точна информация.ПП. Тапирски медии, тапирски статии...ППП. Разбира се, чакаме и статия кои зодии да чакат раздяла през декември. Ай сиктир.