4 зодии, които мразят драмите

Ето кои са те
20 ное 2019 12:00, Ивета Иванова
5
4 зодии, които мразят драмите
Снимка: Pixabay

 Тези зодиакални знаци трудно се шокират, очакват всичко, гледат да не приемат негативно нещата, дори когато става въпрос за изневери, раздели, предателства от близки и приятели. Опитват да не се намесват в конфликтите и стоят настрана от драмите. Вижте кои са те.

Козирог

Те са прекалено фокусирани над своите цели, амбиции, мечти, задачи, планове. Работят здраво, учат много, правят всичко, за да постигнат успех и да осъществят целите си. Затова не се занимават с клюки, интриги, не се интересуват много от проблемите на околните. Не са любопитни, нямат много свободно време, работят и не се интересуват от конфликтите и драмите около тях и приятелите им. Мъдри са, затова не се намесват в чуждите работи. Практични са и морални.
 
Везни
 
Везните мразят конфликтите и споровете. Не понасят хората около тях да се карат, да си крещят, да се обиждат. По природа са спокойни и търсят хармонията, затова не се чувстват комфортно в такава обстановка. Опитват да избягват такива среди и да не влизат в спорове. Не се месят, когато другите се карат, особено ако причината им се струва безсмислена. Мразят да се натоварват с негативни емоции. Опитват да видят нещата от различни гледни точки и не съдят хората, затова нямат много врагове. Проявяват разбиране, правят компромиси и помагат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои хора вместо да търсят решение на проблемите или съвет как да ги решат за по-лесно си изтропват мъките на някой друг и готово, натоварват го с техния стрес. И после рязко им се качва самочувствието, а другия за тях е кошче за душевни отпадъци
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм от тези, но ми идва на нагорно някой като почне да ми се оплаква все едно съм Господ и мога да му реша проблемите. В повечето случаи се драматизира излишно, човекът си разтоварва мъката, а на мен скапва настроението. Не обичам черните станции.
3
5
 
1
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
Констатацията за Козирога изобщо не отговаря на истината.
2
0
 
3
 
! Отговори
Колю Джамбаза преди 4 години
12-те зодии които обичат да aкат - ето кои са те.
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако махнете от тук везните, останалото ще е наред.