Зодиите, които стават най-добри приятели

Вижте кои са те
21 ное 2019 20:52, Ивета Иванова
5
Зодиите, които стават най-добри приятели
Снимка: Pixabay

Ето какви приятели търсят зодиите и с какви хора се разбират най-много.

Овен - Везни

Овните вярват на интуицията си, амбициозни, смели и спонтанни са. Емоционални са, нямат търпение и реагират импулсивно. Разбират се идеално с Везните, които са много грижовни, общителни и земни. Везните обичат хармонията и успяват да успокоят буйните Овни. Овните пък им дават кураж.

Телец - Риби

Телците са познати като големи инати. Държат на своето, морални са, упорити и работливи. Но заради ината си, често се карат с околните. С Рибите много си подхождат, тъй като те са нежни, проявяват съчувствие, а не са егоисти. Не спорят, а подкрепят Телците. Телците пък са лоялни и създават стабилна връзка с Рибите.

Близнаци - Водолей

Близнаците са много умни, креативни и страстни хора. Те обичат да водят интелектуални разговори с Водолеите. Близнаците и Водолеите не зачитат правила и не познават граници, затова се разбират перфектно. Обожават свободата и различното мислене и заедно приключенстват. Независими зодии са.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
До 4: преди 4 години
А ти звучи като зодия сви ня.
4
5
 
2
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Като си рогат, *** *** кой ти е крив?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С меркантилните деви на никого не пожелавам да се сприятелява. Дори да започнат с добри намерения, винаги имат едно наум и един ден ще покажат уродливото си лице- по- силно е от тях.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овен съм, но всички Везни, които съм срещал - мъже и жени - са ми били изключително несимпатични и трудни за общуване. Дори човекът, с който съм имал най-много конфликти и неразбирателства и с когото от 9-10 години спрях изобщо да поддържам контакт, е Везни. Имах и една колежка в университета... Имам чувството, че друг човек никога не ме е мразил толкова много, а нищо не й бях направил, обикновена завист.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скорпион и Риби .