Вие сте в командировка, а партньорът ви - по-щастлив. Защо?

Подобна раздяла се отразява благоприятно
22 ное 2019 20:40, Иванка Гъркова
8
Вие сте в командировка, а партньорът ви - по-щастлив. Защо?
Снимка: Pixabay

Чувствате ли се по-щастливи, когато партньорът ви замине в командировка? На едни може да им е мъчно сами, други пък да използват времето да изневеряват, но според ново проучване, това може да се отрази благоприятно на семейството.

Според проучване, цитирано от вестник „Sun“, съпрузите са по-щастливи, ако единият отсъства (пътува по работа) поне пет дни в месеца. Или казано по-просто – по-добре е и за двамата, ако не бъдат постоянно заедно.

Данните са от анкета, проведена във Великобритания, която са попълнили 2 000 души.

80% от хората, които често излизат в командировка, са посочили, че са по-щастливи, когато за кратко се разделят с половинката. 74% пък са на мнение, че именно отсъствието на единия по работа подобрява изживяванията им в леглото след това.

Голяма част от анкетираните отговарят, че когато партньорът им го няма, имат повече спокойствие и сутрин вършат неща, които обикновено заедно не правят. Могат да си изпият кафето и да си направят обилна закуска, а вечер, когато няма какво да правят, да се отдадат на релакс.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
9
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Един мъж често пътувал в командировки. Прибира се вкъщи, ляга си със жената и на вратата се звъни.Жената:- Олеле, мъжът ми се прибира.Той скача от леглото, грабва дрехите и влиза в гардероба. После се сеща, че си е у тях, излиза от гардероба и казва:- Ей, жена, много сме се изнервили с тия командировки :)
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....Че той мъжа ти като няма да идва, аз за к'во да идвам?
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Земята е плоска бе мен
3
2
 
13
 
! Отговори
на въпроса преди 4 години
Защо астронавтът е най-желан съпруг ? - - - Защото е в командировка за ОСЕМ месеца , а когато тръгне да се прибира - цялата страна знае ДВЕ седмици предварително :) :)
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е вярно, мъжът ми го няма повече от 2 седмици и съм мното спокойна, няма кой да мърмори ,да иска да му се готви,не знам как ще го изтърпя,утехата е ,че пак ще замине.
1
5
 
9
 
! Отговори
личен състав преди 4 години
Ами простото обяснение е - солидарност с вашето щастие по време на командировката . . . . . . . . . И така !