6 знака, че сте намерили подходящия партньор

Смятате, че връзката ви си заслужава компромисите
7
6 знака, че сте намерили подходящия партньор
Снимка: istock

Да намериш подходящия за себе си партньор може да бъде дълъг път, изпълнен с разочарования и заблуди. И все пак, трябва ни време, което да ни покаже дали настоящият може да се нарече подходящ. Знаци няма да ни липсват. Например, непрестанното желание да се преоткриваме един друг, усещане за пълно удовлетворение в спалнята, когато „аз“ стане „ние“, са само част от знаците, които подсказват, че имаме любовна връзка с различен тип партньор. Кои са останалите, според психолозите?

Започвате да „четете“ мислите си

Според изследвания, любовта може да помогне на нервната система да се приведе в съответствие с тази на вашия партньор. Прекарвайки повече време заедно, започваме да разбираме техните мисли, чувства, реакции. Или казано накратко – разбираме се с мълчание и само с поглед.

Мислите в една посока за бъдещето

След като откриете точния за вас партньор, мислите ви за бъдещето са умножени по две. Той присъства в плановете ви и всичко това се случва съвсем естествено. Намирате начин да уеднаквите визията си за това как ще се развие вашата връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
И да, и не преди 4 години
Можем да "четем" мислите на съучениците си, с които сме в една паралелка още от първи клас, защото сме заедно през повечето дни от седмицата. "Четем" мислите и на роднини, и на дългогодишни приятели, и на колеги, с които работим от дълго време, та дори и да не можем да се понасяме.Компромиси се правят и от немайкъде.Много хора се женят, за да си решат някакъв проблем, но с годините свикват със съпруга(та) си. Тогава идва и взаимната подкрепа, и общите планове за бъдещето, и всичко останало
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Топ новина , те обраха държавата тия пишат за гуменки и джапанки
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мойта мечка има кипра усмивка и обков от зора и небе
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На развигорна чакали колко щеш маи нощес тия бели мечки ги не бъркат