3 хита при грима за коледното парти

Вижте кои са те
6 дек 2019 18:25, Ивета Иванова
6
3 хита при грима за коледното парти
Снимка: Pixabay

Дойде сезонът на коледните партита, тържества и на многобройните събирания с приятели и роднини. Ако искате да блеснете на партито, трябва да внимавате не само с избора на официален тоалет и прическа, но и с гримирането.

През декември навсякъде е пълно с блестяща коледна украса, лампични, светлини. Затова е хубаво и вашият грим да е с бляскав акцент - за да сте в тон с празниците. Ето и на какви гримове да заложите.

Розово блестящо червило
 
Червеното червило е вечна класика, но може да го използвате по всяко време на годината - сега заложете на нещо по-смело и сияйно! Най-добре е да нанесете тъмнорозово или цикламено червило с отблясък, за да изглежате изкусителни, игриви, но и стилни. Така изглеждате като принцеса от приказките. Розовото е празничен цвят, а и е цветът на флирта - ще съберете погледите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
maria преди 4 години
Здравейте, трудно е да видиш истинската си любов да поеме в друга посока. Здравейте всички, казвам се Мария Лука. Омъжена съм от 20 години. Един ден съпругът ми ми каза, че не може да продължи брака ни, тъй като е видял друга жена да реши да поиска помощ и да намери някой с моята подобна история онлайн, как е възстановен бракът му и че усещам промяната си на историята, живея доволен от съпруга ми, както когато се оженихме, засилваме любовта си един към друг и също така откривам, че мъжът ми е оказал отрицателно влияние, аз съм много благодарен на този човек за помощ, ако имате нужда от помощ c
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е да има белтък по муцуната, какъв грим.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ляв прав е перфектният грим хем перманентен хем може и сам да си смени цвета от синьо лилаво да зеленикаво жълто без пари.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако сте го закъсали поради черния петък, винаги можете да използвате каквото е останало от Хелоуинския грим.
1
1
 
3
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Най добрия хит е като си дигнат краката.