Кога е добре да дадете втори шанс на връзката си?

Дайте втори шанс, когато виждате, че половинката ви се опитва да се поправи
9
 Кога е добре да дадете втори шанс на връзката си?
Снимка: istock

Всеки човек има списък с неща, които не може да прости. С годините списъкът за някои расте, за други намалява, ако са преосмислили границите си. Така е и във връзките. Прошката понякога е немислима, но пък невинаги е задължителна. Има моменти, в които си струва да простите и да запазите любовта си. Ето в кои случаи.

Когато имате повече от любов

За една щастлива, хармонична и пълноценна връзка само любов не е достатъчна. Нейният пламък може да намалее с времето и да прерасне в друго, по-дълбоко чувство. Ако обаче помежду ви има много повече от любов – разбирателство, приятелство, уважение и стабилна комуникация, най-вече доверие, тогава е добре да дадете втори шанс, дори половинката ви да е допуснала голяма грешка.

Когато знаете, че не е чак толкова важно

Ако причината да се ядосате на партньора си и да му изкрещите в лицето, че късате, не е чак толкова сериозна, поемете дъх и помислете отново. Пребройте до 10 и оценете ситуацията. Понякога в яда си взимаме радикални решения, които са излишни и могат да преобърнат живота ни. Простете на половинката си и дайте втори шанс, ако знаете, че онова, за което се сърдите, не е чак толкова сериозно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: любоввръзкиинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Забравих да добавя, звездите ми го казаха докато гледах на карти!Имах три валета и две покрити деветки на всичко коз! А една звезда ми говереше в ухото!
4
0
 
0
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
А пък от списката Овена колко ми прилича на Стрелеца, не е истина!
3
0
 
0
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Цитат: "Според астролозите и зодиите имат роля тези оправни хора да използват своите силни страни."Винаги ми е било интересно астролозите телескопи ли ползват за да гадаят, или боб и кафе?Питам, и отговор не търся!
2
2
 
3
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
Мише бе, защо пак за тая любов?! Напиши нещо за аноректалните фистули или за вагиналната сухота, това е твоето призвание!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога!