Кои зодии са съвместими и кои елементи си пасват

Водата и земята се допълват идеално
7 дек 2019 18:18, Иванка Гъркова
2
Кои зодии са съвместими и кои елементи си пасват
Снимка: pexels.com

Четири елемента ръководят всички знаци в зодиака. Това са огън, въздух, вода и земя. След като ви разказахме какво влияние имат те, е време да научите как се съвместяват един с друг.

Има някои елементи, които се допълват, а при други двойки се получава сблъсък на характерите.

Ето различни комбинации и тяхната съвместимост:

Огън и вода

Погледнато реално, двете са пълни противоположности. Голямо количество вода може да потуши всеки пожар, от друга страна пламъците водят до пълното изпаряване на капките вода.

Ако двама души с тези елементи излизат заедно, нямат кой знае какво бъдеще. Те ще се страхуват един от друг. Причината е, че всеки един е способен да „смачка“ другия с надмощието си. Понякога водата може да има по-голяма сила в сравнение с огъня.

Огън и земя

Вторият елемент е много по-устойчив от първия. Земята крепи огъня, защото му е дала здрава основа. Ето защо родените под знаците Телец, Дева, Козирог, които се ръководят от нея, може да бъдат по-целеустремени и свободолюбиви, но иначе нито те, нито представителите на огъня – Овен, Лъв, Стрелец, държат за надмощие във връзката.

Вижте още по темата в в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванка иска да вземе хляба на Михаела. Неумните статии не са за всеки Ванче. И за тях се иска талант. Но да не бъдем твърде сурови, засега се справя момичето, пък и като гледам Ванчето по хваща окото от оня *** Михаела.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочетох целия материал е се надявам никой да не го чете. В края му има по зодии уж кой с кого се съчетава, а например риби не фигурира с никого. Но, като се стигне до риби, изведнъж се появява половината зодиак. Пълна подигравка с четящите, циганорска работа, единствено трупане на оборот. Със сигурност не се съчетавам със зодията на автора, която и да е тя.