Пуснаха пуловери на Дядо Коледа с линии от кокаин

Търговска верига е решила да направи тематика за възрастни
10 дек 2019 14:37,
10
Пуснаха пуловери на Дядо Коледа с линии от кокаин
Снимка: Sky News

Най-голямата в света магазини за търговия на дребно – „Уолмарт“, изтегли от продажба пуловер, на който изглежда, че Дядо Коледа „си прави линии с кокаин“, предава британският телевизионен канал Sky News, пише Агенция „Фокус“.

Още по темата

На дрехата любимият белобрад старец е изобразен да седи зад маса с три линии бяло вещество пред себе си, а надпис гласи: „Нека вали!“. В описанието на продукта на уебсайта на „Уолмарт: се казва: „Всички знаем как действа снегът. Той е бял, прахообразен и най-добрият идва направо от Южна Америка. Това е лоша новина за веселия стар Дядо Коледа, който живее далеч в Северния полюс. Ето защо Дядо Коледа наистина обича да наслаждава на момента, когато си вземе качествен, клас А, колумбийски сняг“.

Компанията се извини и обясни, че продуктът е взет от външен продавач и не „представлява ценностите на „Уолмарт“, след което свали от продажба пуловера. „Премахнахме тези продукти от нашия пазар. Извиняваме се за всяко неволно нарушение, което това може да е причинило“.

Сайтът „Уолмарт“ предлага и други пуловери с тематика за възрастни, включително един, показващ обърнат снежен човек с нос от моркови и двама безделници, висящи под него. Друг пък изобразява как Дядо Коледа пече „кестените“ си над огън. Тези продукти също са премахнати от сайта на компанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Весел пуловер
8
1
 
6
 
! Отговори
Я, пак? преди 4 години
"показващ обърнат снежен човек с нос от моркови и двама безделници, висящи под него"Тоя превод с гугъл преводач изооообщо не ви се е получил.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да беха избродирали как Маркс яде яйцата на Енгелс.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пошлостта няма граници
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корпорациите тотално изтрещяха ......
4
3
 
4
 
! Отговори
. преди 4 години
Да избудалкаш голяма верига да ти пусне продукта, веднага след това да го спре и да вдигне много шум около него точно преди Коледа е гениално. Евала на маркетинговия директор!!! В ebay е "Let It Snow Co. Snowman Crewneck Jumper Ugly" и има към момента 572 преглеждания за последния час и 240 продажби за последните 24 часа. Respect!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като му гледам на дядо Коледа редките зъби, баш си е друсач!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като някоя засрамена булка се черви целият свят, стане ли дума за кокаин
1
7
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Евроатлантически ценности !