Twitter подреди най-обсъжданите теми през годината

Най-обсъжданата личност е Доналд Тръмп
10 дек 2019 22:20, Ния Христова
4
Twitter подреди най-обсъжданите теми през годината
Снимка: Ройтерс

Една от най-използваните социални мрежи Туитър направи класация на най-коментираните теми за 2019г., съобщи Нова телевизия. Сред тях са сериалът "Игра на тронове, който излъчи последния си сезон тази година, пожарът в катедралата Нотр Дам през април и американския президент Доналд Тръмп.

На първо място като най-обсъждана тема е пожарът на катедралата Нотр Дам в Париж от 15 април. По време на пожара изгоряха покривната конструкция на катедралата.

След това в класацията попада хаштагът "началото на епохата Рейва". Наскоро встъпи в длъжност новия император на Япония.

На трето място е Венецуела с масовите протести през януари. Тогава Хуан Гуайдо сам се обяви за временен президент на страната.

В топ 10 на най- популярни новини влизат Brexit, най-силният тайфун от десетилетия в Япония Хагибис, пожарите в Амазония, протестите в Хонконг, климатичните промени, терористичният акт в Крайстчърч, при който загинаха над 50 души, и предизборните дебати в САЩ.

Най-обсъжданите лечности са президентът на САЩ Доналд Тръмп, предшественикът му Барак Обама, както и министър- председателят на Индия Нарендра Моди.

Най- обсъжданият сериал, без съмнение, е "Игра на тронове", следвани от "Странни неща" (Stranger Things). На трето място е "Семейство Симпсънс". Най- коментираният широкоекранен филм е "Отмъстителите: Краят".

Най- обсъжданите актьори в социалната мрежа са Том Холанд, Крис Еванс и Зендая. Сред музикантите в класацията се нареждат южнокорейската група BTS, певицата Ариана Гранде и рапърът Дрейк.

Публикацията с най- много споделяния е снимката с яйце от кокошка, което счупи рекордите за най-харесвана снимка в Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господа това става пред очите ми оня тъне в разкош по този начин просперира сивата икономика и като се замисля какво е отчел изобщо отчитал лие не може кола цип камион автобус втора кола е сляпа лие тая държава вас питам и на всичкото отгоре бизнесмен на годината ми да му направим и фондация на бедняка костов
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подбили ценоразписа и викали че други го бият кога ще удари пломбата и ще спрат да бият всяко с отчет дае на края на месеца и проблема е готов почне 31 часа едидеси едищо си едиколко си теория и срещу това печат от ДАИ и да го питам ще бие ли цени клиенти с вербуване ли ще има или друго пломба на всеки час за две седмици проблема е решен не да ми търси де ходи да плащам парите се превеждат проблема нее в това а втова за пет години една школа бута една кола а друга е със пет е Деса ДАНС питам
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не използвам таквоа.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братя нощес мъглата е голяма идва снега утре да не заземяваме