Астрологична прогноза за високосната 2020-а година

От средата на май до края на септември 2020 г. Сатурн ще е в ретроградно движение
12 дек 2019 17:45, Михаела Лазарова
4
Астрологична прогноза за високосната 2020-а година
Снимка: istock

Човекът е интересно същество, защото е изтъкан от парадокси. Ние всички искаме, много искаме да живеем динамично и непрекъснато да плуваме в море от емоции. Когато обаче това се случи, започваме да мрънкаме и да се питаме: няма ли най-после обстановката да се успокои. Е, да, ето предстоящата 2020 г. ще ни е малко като „подарък“, за да си починем. Още повече, че тя е високосна, което означава, че ще си „почиваме“ (в рамките на шегата, разбира се) един ден повече.

Астрологичният анализ в годишен разрез, когато обследваме един толкова дълъг период от време, е свързан предимно с разположението и аспектите на планетите Сатурн и Юпитер, както и с т.нар. „транссатурниански“ планети Уран, Нептун и Плутон.

Причината е, че тези планети запазват позицията си почти през цялата година. Те се движат бавно и не са стимулатори на драматични трансформации. Добрата новина е, че през 2020 г. не се очакват шокиращи събития, които да ни „извадят от релси“. Едва ли ще преживеем нещо толкова странно, че да разклати динамичния ни стереотип, но пък неспецифичните събития ще са запомнящи се.

Предстоящата 2020 г. може най-общо да се охарактеризира с няколко думи: предвидимост, стабилност и надеждност. Ще можем да покажем най-доброто от себе си и да стабилизираме постигнатото за дълъг период от време.

Да започнем със Сатурн. Той продължава да е в Козирог, където е управител, и ще остане там до 21.03.2020 г., след което преминава във Водолей. Междувременно от средата на декември 2019 г. до средата на февруари 2020 г. той ще е в съединение с Плутон, като точният екзакт ще е в средата на януари 2020 г.

Това е напрегнат аспект. Случва се веднъж на около 35 години и погледнато в исторически мащаб обикновено е свързан с някакви сериозни трусове по отношение на финансите, законите и геополитическите процеси (войни, преврати и други катаклизми с широк отзвук). Сериозни, но не и изненадващи. Процеси, които са протичали бавно и всичко е подсказвало настъпването им, но... на хората някак си не им се е вярвало, че ще се случат и са ги допуснали с действието или бездействието си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мамуната?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здраве, здраве и пак здраве. :)))