Чистач, гробар... Срамна работа няма, но непривлекателна – да

Които професии отблъскват противоположния пол?
13 дек 2019 17:45, Нели Христова
19
Чистач, гробар... Срамна работа няма, но непривлекателна – да
Снимка: Pixabay

Срамна работа няма, но има някои професии, които далеч не са толкова привлекателни, колкото други. Понякога работата ни може дори да отблъсне противоположния пол. 

Според проучването на PlayOJO, цитирано от БТА, най-непривлекателната професия имат хората, които се занимават с почистването на канали. За 34% участниците в проучването, това е и "най-миризливият занаят". Те са категорични, че не биха имали интимни отношения с някой, който изкарва прехраната си, чистейки канали.

За неатрактивни са считати и професиите на чистачите и гробарите.За тях са гласували съответно 12 и 11% от анкетираните. Като непривлекателни се възприемат също професиите на боклукчиите, политиците, продавачите на риба, съдия-изпълнителите, регулировчиците, борците с вредители, препараторите, работниците в кланици и счетоводителите.

Разбира се, всички участници в проучването са били запитани, които са професиите, които са привлекателни за тях. За най-секси професия се смята тази на пожарникара, а след него се нареждат парамедиците, адвокатите и специалистите по обработка и анализ на данни.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Пацо пойзана преди 4 години
Ами аз от 3 години съм чистач на входове в мюнхен ва 5 дневна работна седмица и вземам 1600 чисто а в събота работя мини джоб в един макдоналдс за още 450 докато в българия с висше( технолог по дървесината) работех за 1100 лв. Пък ми обяснявайте коя работа е срамна.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журалист и адвокат и с пръчка не пипам.А тия дето реално вършат работа и без каквито не може - били най-противни. Да ви таковам предпочитанията
9
0
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Че коя жена не харесва романтична вечеря с гробар на запалени свещи в пробити черепи на масата?
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срамна или непривлекателна не е ли едно и също! Но има и един друг аспект, обърнете внимание на това, моля!: Когато човек е ПРИНУДЕН да работи каквото и да било, различно от неговото желание, способности, талант, призвание и т.н, тогава работата се превръща за него в кошмар, бреме, дори срам, даце и да седи в кресло на шеф на банка! За долу-изброените "професии ", дори не ми се говори..... за тях отдавна е трябвало да бъде измислено нещо, съответстващо на високотехнологичния 21 век
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По срамна и от журналист в днес бг не може да има
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сорок лет как под наркозомЯ работал говновозомОй-ой-ой...Не шофром, не таксистомА вонючим говночистомОй-ой-ой...За три сотенных бумажкиНа ЗИЛе возил какашкиОй-ой-ой...
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами фризьор на интимни части, т.е. бръснар на ш...ки? Да не си мислите че е привликанелно?
4
0
 
10
 
! Отговори
БРАВО НЕЛИ преди 4 години
*** СЕ ПОДМАЗВА НА БОРИСОВА ДЕЙСТВИТЕЛНО ПРИВЛЕКАТЕЛНА Е БАНКЕР А НЕ ПОЖИРНИКАР
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам - имаме доста бивши съученици, кокто станаха я общинари, я полицаи ... никой не ги иска за компания.
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една работа е непривлекателна, когато е ниско платена.Пуснете обява за кенефочистач и пишете заплата 5000лв и ще стане опашка от кандидати.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А философи...:)