Как всяка зодия разрушава връзката си?

Превръщаме отношенията си в токсични, а обвиняваме партньорите си
15 дек 2019 11:21, Михаела Лазарова
4
Как всяка зодия разрушава връзката си?
Снимка: istock

Всички сме хора и като такива грешим непрекъснато. Често с поведението и думите си тровим, направо убиваме връзките си без дори да осъзнаваме, че го правим. Превръщаме отношенията си в токсични, а обвиняваме партньорите си и лошата си карма.

Държим се егоистично, правим ужасни неща, казваме думи, за които невинаги съжаляваме, а може би е трябвало. Не се извиняваме, а очакваме извинения от половинката си. Всички тези типове токсично поведение отравят връзката и често правят отношенията необратимо влошени.

Всяка зодия има свой стил в отравянето на връзките. Астрологията определя начина, по който отделните зодиакални знаци убиват взаимоотношенията си с партньора.

Овен

Овните тровят връзките си, като се ядосват непрекъснато. Пристъпите им на гняв обикновено не продължават дълго, но са мълниеносни и яростни. Минава им бързо, но интензитетът на гнева им оставя дълбоко чувство на горчивина у партньорите им и понякога ги плаши. Овните трудно сдържат думите си. Не са особено добри в подбора на деликатни изрази, когато са ядосани и това им пречи да действат сдържано. Те прекаляват, викат, крещят, язвителни са и казват неща, които невинаги мислят, но и които дълбоко засягат половинките им.

Телец

Телците убиват връзките си, като задържат гнева си и натрупват напрежение. В даден момент това напрежение избухва и на половинката на Телеца ѝ идва като гръм от ясно небе. Разяреният Телец изговаря толкова много насъбрани неща, за които половинката му отдавна е забравила или не подозира, че той мисли. Този взривоопасен коктейл може да влоши и най-стабилните отношения, защото нараняването обикновено е много дълбоко. Партньорите на Телците винаги са в напрежение кога ще е следващото опасно избухване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
712312271 преди 4 години
Кармата не е наред, а това означава че трябва да се оправи !
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато човек е гневен думите не би трябвало да се вземат под внимание защото са плод на силни негативни емоции.В Япония например в доста фирми има манекени в реален размер на различни шефове и всеки служител може да влезе бв стаята и да крещи обиди и ругатни на воля.Казват че лекува стресът.Когато човек е изнервен понякога говори неща които не мисли.