Зодиите, които се открояват като добри приятели

и защо искаме те да са в нашия близък кръг
15 дек 2019 13:00, Александър Попов
6
Зодиите, които се открояват като добри приятели
Снимка: Pixabay

Според астролозите отношението към приятелство зависи и от зодията. Вижте петте знака, за които прителството е важно и всеки ги иска в своя кръг.

Овен

Овните имат много приятели, техният ентусиазъм действа като магнит за околните. Те винаги правят нещо интересно, а хората са привлечени от тяхната позитивност, жизненост и веселие. Няма да откриете друг знак от зодиака, който да се характеризира с такава енергия и жизненост. Овните са страхотни приятели благодарение на любовта им към приключенията. Те обичат да се състезават, но ако спечелят, канят съперниците си да отпразнуват победата с тях. Те могат да бъдат импулсивни, което ги прави привлекателни. Открояват се с честност.

Везни

Везните се отнасят много сериозно към приятелството и правят всичко по силите си да не губят приятели. Това са хора, които поддържат редовен контакт и подават ръка в труден момент. Винаги са готови да изслушват или да излязат с вас, когато имате нужда. Везните са състрадателни и весели. Те няма да прехвърлят лошото си настроение върху приятелите. В повечето случаи представителите на тази зодия ценят приятелите по същия начин, ако не и повече, както своето семейство. Те обикновено имат много приятели, защото се интересуват от всяка връзка. Всъщност, колкото и да имат – двама или двадесет, те наистина ги обичат. Везните привличат хората със своя прекрасен характер, както и с факта, че помагат на другите да видят най-добрите си качества и да се гордеят с тях.

Близнаци

Всеки има нужда от поне един приятел със зодия Близнаци и това вероятно е причината да имат толкова много приятели. Близнаците превръщат всичко в радост. Когато те говорят с вас, наистина се интересуват да чуят вашето мнение. Хората от тази зодия са много общителни и изпъкват във всяка компания и на всяко парти. Те имат способността да превърнат непознат в приятел за един миг. Близнаците притежават много качества, които карат хората да се чувстват спокойни в присъствието им – разнообразие от хобита, ентусиазъм, искрен интерес към събеседника, интелигентност, състрадание и хумор.

Вижте останалите зодии тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SharkВезни не предават, преди да са предадени!
4
1
 
4
 
! Отговори
Съби Зодиаков преди 4 години
Глупости
3
3
 
7
 
! Отговори
Най-палавите преди 4 години
И неетични зодии са събрани в този списък. Авторът на статията бърка приятелството със секса.
2
4
 
5
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Везни? Приятели? Никога? Това са хора, които само интереса си гледат, лъжат и мамят, гледайки другия в очите и после се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Това са най-големите предатели, които говорят и правят мръсотии зад гърба а после ти се пишат приятели.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости! Точно пък от тези са най-големите предатели и интересчии