Според зодията: Какво търсите в партньора?

Близнаците се впечатляват от интелекта
17 яну 2020 22:55, Ивета Иванова
21
Според зодията: Какво търсите в партньора?
Снимка: Pixabay

Всеки търси различни неща у човека до себе си. Едни ценят повече тръпката, жаждата за приключения, други страстта и романтиката, трети най-много искат лоялност и честност. Ето какво ценят различните зодии най-много.

Овен - Ентусиазъм
 
Овните са смели и страстни зодии. Те са огнени знаци, винаги търсят нови преживявания, искат приключения и пътувания, не стоят на едно място. Копнеят за вълнения и са много спонтанни. Искат партньор, който да споделя техния ентусиазъм и винаги да е готов за пътешествия и приключения.
 
Телец - Привързаност
 
Телците са управлвани от Венера, планетата на любовта и романтиката. Не е изненада, че те най-много искат партньор, който силно да ги обича, да не се страхува да показва любовта си към тях, да им обръща внимание и да е постоянно с тях. Те обичат силно и са сериозни, но много ревнуват, когато половинката не им обръща внимание.
 
Близнаци - Ум
 
Те са много интелигентни зодии, обичат да разсъждават, да разговарят дълго на всякакви теми. Трябва партньорът им да е интригуващ, начетен, остроумен. Такъв, който ще грабне вниманието им и ще успее да го задържи, тъй като на Близнаците бързо им доскучава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
по повод всички зоди преди 4 години
В свободния свят парите са особено важни.Впечатлението ми е, че точно тези, за които парите не са проблем, често нямат добри партньорства. А ако се разчита на наследствени средства, показва мързел или използвачество, които са в състояние да ликвидират всичко.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи физическа красота?Фактът, че особено младежите робуват на модата, която се мени твърде често, вреди на здравето им, показва, че стадното чувство плюс страхът от присмех, плюс желанието за показност са над всичко при тях. Същото е и при двойките, съзнателно не говоря за партньорство. При партньорство за мъжката половина е много важно жената да им е под интелектуалното равнище, да се чувстват командващи парада. ..
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Рибите, че кой не иска да е ценЕн и обичан?Тайнствени,хлъзгави,материалисти, но имат и много добри качества.
6
1
 
3
 
! Отговори
Гърдоман преди 4 години
Тежко виме...
5
1
 
8
 
! Отговори
От 6 преди 4 години
Но познавам и един млад мъж "Близнак", който е голям любовчия и си сменя гаджетата често.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Познавам "Близнакиня", която се вкопчи за първото гадже, което е имала, не го пусна две години и в крайна сметка се омъжи за него. Но и момчето си струваше, явно го беше преценила добре. Може да е сметкаджийка, но се вижда, че е добра и предана съпруга. Не личи да е отегчена и да се оглежда за нещо странично. Точно напротив, бди над брака си.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На близнаците бързо им доскучава.
2
2
 
12
 
! Отговори
Всички зодии преди 4 години
биват привлечени от физическата красота, но когато става въпрос за сериозно обвързване, всички казват, че особеностите на характера са много важни.Тръгнат ли да се женят/омъжват обаче, хората могат да бъдат класифицирани в три групи, независимо от това под какъв астрален знак са родени. Чешитите търсят партньор, който да им уйдисва на акъла. Живеещите в условия на тоталитарен режим особено високо ценят полезните връзки и служебните позиции. В свободния свят парите са особено важни.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За рибите авторката е сбъркала.