4 зодии, които не показват истинската си същност във връзките

Вижте кои зодии се прикриват
21 яну 2020 17:15, Ивета Иванова
4
4 зодии, които не показват истинската си същност във връзките
Снимка: Pixabay

Когато са във връзка, особено сериозна, някои от хората се плашат. Не могат да се отпуснат, да бъдат себе си напълно, крият истинската си същност, не говорят много за миналото си и често прикриват неща от партньора. Страх ги е, че той няма да одобри техни постъпки или няма да ги хареса достатъчно, ако знае истината за тях. Ето кои са тези зодии.

Дева
 
Девите са много добри приятели, но заблуждават гаджетата си и често послъгват. Партньорът им никога не знае какво се върти в главата им. Мислите си, че познавате Девите, щом сте във връзка с тях - грешите! Те умеят да се прикриват, да създават добро впечатление за себе си. Не им личи, когато са тъжни или мислят за друг човек, нито ще разберете, ако са направили нещо лошо.
 
Те ще ви подкрепят финансово, ще са до вас, ще се грижат за вас, но изобщо не може да сте сигурни дали в това време не мислят за друг човек. Пазят себе си и не искат никой да научава тайните им и тъмните им страни. Остават мистерия за партньора.
 
Рак
 
Ако имате връзка с Рак, бъдете 100% сигурни, че той вече ви е заблуждавал и лъгал. Тези зодии много трудно излизат от черупката си и много рядко показват кои са всъщност. Страх ги е, че ако признаят колко са луди по вас или как са ви излъгали за нещо, ще ви загубят завинаги. Крият много неща от миналото си.
 
Никога няма да разберете какво си мислят и дали не мечтаят за друг човек. В същото време, очакват пълна лоялност и ще ви обвиняват и съдят постоянно, ако сте ги предали по някакъв начин - чрез изневяра, дребна лъжа и т.н. Не прощават и не са търпеливи. Винаги крият себе си зад маска, тъй като понякога се влюбват много силно и бързо и не искат да изглеждат смешно. Често мислят за брак още на първия месец от връзката, но няма да ви го кажат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Девата е уникално точно написано.
2
1
 
0
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
алена и люмиер (и много други) са говорещите със звездите!
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии