8 идеи за романтични срещи през зимата

Ето как да си изкарате хубаво
23 яну 2020 22:00, Ивета Иванова
8
8 идеи за романтични срещи през зимата
Снимка: Pixabay

Зимата е много романтичен сезон. Тогава навън е студено, мокро, а когато вали сняг и красиво - няма нищо по-хубаво от това да се сгушите с партньора вкъщи, на топло.

Да пиете кафе, вино и да гледате любимите си филми е истинска терапия за мнозина.  Ето и как да разнообразите излежаването на дивана и да направите зимните срещи още по-вълнуващи и романтични.

1. Отидете на пазар
 
Не може да прекарвате много време навън, тъй като е студено. Но, ако искате да се раздвижите и да излезете от дома - отидете в някой мол и си пазарувайте заедно дрехи, обувки, аксесоари, книги. Може да е много забавно заедно да пробвате дрехи, а и да купите подаръци за близки и роднини, ако скоро имат някакъв повод.
 
2. Класиката - филми вкъщи
 
За да е настроението още по-празнично, изгледайте отново любимите си коледни филми и вечни класики. Ще се гушкате на дивана, ще се посмеете и ще си спомните за детството. Направете и любимите си лакомства - пуканки, сладкиши, курабийки. Горещият шоколад и виното са идеални за филмовата вечер.

3. Бордови игри
 
Ако ви е писнало от филмите и излежаването заедно, направете вечерта по-забавна, като играете бордови игри - "Монополи", табла и т.н. Така ще покажете състезателния си характер, а и може да се обзаложите за нещо и победителят да поиска нещо от победения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: срещизималюбовдвойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С моята се обзаложихме че ако я победя на "Не се сърди човече" ще ми пусне отзад, ама нещо се обърка и от 2 седмици не мога да си седна на Д-то.
2
4
 
5
 
! Отговори
Кон Лавров преди 4 години
Отивайте със романтична бухалка в факултета
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купете си бетонобъркачка и си разбъркайте романтичен бетон..