Годишен хороскоп за годината на Белия Метален Плъх

Вижте прогнозата, изготвена от астролога на Az-jenata.bg Петя Георгиева
24 яну 2020 09:35, Михаела Лазарова
7
Годишен хороскоп за годината на Белия Метален Плъх
Снимка: istock

На 25.01.2020 г. започва годината на Белия Метален Плъх (Мишка). На 11.02.2021 г. Мишката ще отстъпи място на упорития и неуморим Бик (Бивол), който също ще бъде бял и метален.

Особеното в случая е, че ще имаме една и съща стихия в две поредни години, което съвсем не е без значение. Бикът ще довърши започнатото от Мишката и ще подготви почвата, на която да се развихри енергичният Тигър.

Вижте прогнозата за всички знаци от китайския зодиак, изготвена от астролога на Az-jenata.bg Петя Георгиева.

Плъх (Мишка)

Плъхът в собствената си година ще се чувства по-добре от всякога. Ще напредва професионално и ще получава награди. Трудът и особено творческите му хрумвания ще увеличат паричните постъпления, ще са съпроводени и с допълнителни социални екстри.

Усложненията ще са свързани с разрешаване на стари проблеми, трупани с години, пред които непрекъснато са изниквали ограничения.

Финансовите затруднения ще са по-сериозни в началото на годината, но Плъхът ще успее постепенно да укрепи професионалните си позиции, да разшири деловите връзки и съответно да стабилизира финансовото си положение.

Любовните и семейни отношения ще са искрящи като пресен сняг, особено с представителите на същия знак.

Бик

Трудолюбивият Бик ще реализира добри постижения и на работното място, и у дома. Ще има нови задължения, но и нови приятели, и нови придобивки. Не е изключено да се премести на ново работно място или пък да стартира нов бизнес. Причините основно ще са лични.

Финансовото положение на моменти ще е нестабилно. Бикът ще трябва да се замисли за управлението на средствата си. Творческите личности ще са по-печеливши от всички останали.

Повече за останалите зодии може да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мале, тия некадърните, даже думата "ре дак ция" не позволяват да се изпише.Що за непрофесионализъм? Бележите върхове с модерирането си, просто!
5
7
 
1
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Китайките, които окепазиха Българският календар, наводниха Българската Хунорска империя с китайски принцеси и доведоха до разлагането й, за да не се налага да строят още по-дълга, "китайската стена". Лето 2020 е Годината на Сомор-Улят, Мишката, едно от първите проявления на Умай Биче Артимас. Тя носи именно това, което носи на китайките сега, Болестта с Летален Изход!
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайски глупости. Добре ще е да престанат да ядат змийско месо защото ще ни докарат още по-опасни вируси.
3
0
 
7
 
! Отговори
1, преди 4 години
*** ти наистина ли имаш очаквания някой тук да обясни нещо?Статиите са 90% лош превод от чужди сайтове, без редакция дори на заглавията. И като им направиш съвсем оправдана забележка, вземат, че затрият мнение, като че ли това ще иг направи по-грамотни и изобщо работещи.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога ще започне годината на Червеният Едноок Смок?
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направих си труда да отида на "Аз-жинътъ" и да прочета за зодия Кон. Натъкнах се на следното:"Необвързаните може да преживеят разочарование и да прекратят съществуващата връзка през първата половина от годината."Извинявайте много, но можете ли да обясните как точно необвързаните ще прекратят съществуващата връзка?!?!?!