Новолуние във Водолей - гневът и липсата на самоконтрол вредят

Новолунието във Водолей ще ни покаже как да бъдем гъвкави към новото
Обновена: 25 яну 2020 18:03 | 25 яну 2020 17:55, Михаела Лазарова
14
Новолуние във Водолей - гневът и липсата на самоконтрол вредят
Снимка: istock

На 24 януари ще настъпи новолунието в знака на Водолей. Това е отлично време да се съсредоточим върху бъдещето, нещо, което Водолеят прави. Намираме се в началото на 2020-а и е добре да помислим къде отиваме, какво искаме да постигнем.

Периодът е подходящ да се възползваме максимално от своите възможности и да преследваме своите цели. Новолунието във Водолей ще ни помогне да се почувстваме по-независими, да правим нещата по нови и различни начини. Можем да експериментираме повече, да покажем своята собствена индивидуалност, да се чувстваме комфортно със себе си.

Водолеят е знак, който управлява промените, така че може да искаме да променим статуквото. Периодът е подходящ да започнем да се съсредоточаваме върху промените, които могат да доведат до повече възможности за бъдещето, чувствайки се по-комфортно от очакваното в събитията, които ни се случват. Ще трябва да се съобразим с някои промени и разбира се да не действаме импулсивно.

Някои обстоятелства може да ни изглеждат несправедливи. Гневът, липсата на самоконтрол, могат да ни навредят дори по отношение на любовта. Промените във външния вид или отношенията, биха могли да доведат до нов път, който да отвори живота ни за много повече възможности. Това новолуние е подходящо за раздяла с лоши навици, зависимости.

Новолунието във Водолей ще ни покаже как да бъдем по-отворени и гъвкави към новото, да бъдем по-активни по отношение на положителните промени. Ако се чувствате неспокойни, помислете какво ви кара да се чувствате по този начин. В инициативността ще постигнем успехи, а в любовта ще можем да постигнем повече хармония и по-високо ниво на разбиране.

Настъпва момент на освобождаване, прекратяване на взаимоотношенията и всичко, което ни задържа. Ключовите думи за това новолуние са свобода, независимост, приятелство, идеали, надежди, мечти, желания, оригиналност и автентичност. Ако посеем семената в тези области, ще очакваме и плодовете им. Какво ви очаква според зодията?

Овен – Намерете конкретни начини да реализирате вашите идеи през следващите няколко месеца.

Телец – Положително развитие по отношение на работата, повишение или нова работа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Разбирач преди 4 години
Малоумие във Водолей означава, че в Перник съвсем ще им спрат водата.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
F5, *** актьор не само е бил разчленен наистина, а е бил изяден от режисьорите и от отбрана група от актьорския състав. А от филма с 50-cent, да, наистина са пръснали черепа на момичето, но отново с цел людоедство и забавление. Интернет нямаш ли да провериш в детайли тези истории? Срамота. А изглеждаш начетен човек!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка ми, като се пенсионира, и с какво ли не се занимава, освен, че обикаля целия свят. Но хоби й е астрологията. С баща ми само й се смеем, защото паралелно с рецензиите на научни статии, да се занимава с астрология- айде моля ти се... Да де, ама досега каквото ми е казала откъм период (кариера, финанси, здраве), винаги е било вярно. Странно, но факт. Хороскопи не чета и не ме интересуват държа да отбележа.
4
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Във филма Night train с Лили Собиески наистина разчленили *** актьор!
3
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
А че от филма Before I selfdestruct с 50 cent пръснали наистина черепа на момичето? Натопили ***, докога Холивуд ще осакатяват и убиват актьорите?
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как така на 25.01. някой пуска статия какво ще се случи на 24.01.? Доколкото знам, времето върви напред, а не назад. Или може би някой предсказва миналото?Едно от многото неща, които не разбирам за тази "медия".
1
0
 
4
 
! Отговори
Дано! преди 4 години
В годината на бялата метална мишка, Михаела Лазарова да си пусне ясна, видима, разпознаваема снимка, с която да се гордее. След като си реши проблемите, които я притесняват визуално, да се покаже в цялата си прелест.Иначе по темата: На традиционния хороскоп ли да вярваме или на китайския? В конфликт са, мари?