Тренд: Костюми от коприна

Звездите ги обожават!
29 яну 2020 12:14, Ивета Иванова
3
Тренд: Костюми от коприна
Снимка: БГНЕС

Дуа Липа показа коя поредна тенденция от 90-те години се завръща на мода. Певицата се появи на церемонията по раздаването на наградите "Грами" с впечатляващи тоалет и прическа. Тя беше една от последните, които минаха по червения килим, но закъснението ѝ бе оправдано, коментират феновете.

Звездата блесна с бял костюм от 2 части - топ и дълга права пола, направени от коприна. Тоалетът е дело на дизайнера Александър Уанг и е препратка към 90-те години на миналия век, защото тогава бяха модерни именно такива копринени костюми от 2 части, включващи дълга пола със средна талия и късо потниче.
 
Знаменитостите, които редовно се появяваха с такъв тип облекла, бяха Кейт Мос и Парис Хилтън. Главната героиня от сериала "Баровки" - Шер Хоровитц, изиграна от Алисия Силвърстоун, също залагаше на такива костюми.
 
А миналата седмица актрисата Дженифър Анистън също се появи с копринена рокля в бяло по време на раздаването на наградите на Гилдията на филмовите актьори (Screen Actors Guild Awards), което значи, че копринените облекла ще са хит през 2020 г., коментират от "Teen Vogue".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви трeнзам на тренда! Имамe си дума, макар и тя да е чуждица - тенденция! Много взеха да я употребяват тази думичка, даже агенция с такова име има вече! Осъзнайте се! ASAP!
2
0
 
3
 
! Отговори
На Калеко Алеко преди 4 години
прилича - с тези вежди!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тия дебели вежди много страшна,бе.Ако ме срещне в тъмното ще напълня гащите.Ейййй,тия жени умират да се правят на грозни.