Бърза храна по време на диета? Позволено е

Ето как да ги хапвате
Обновена: 17 фев 2020 19:37 | 17 фев 2020 19:36, Ивета Иванова
5
Бърза храна по време на диета? Позволено е
Снимка: Pixabay

 Ясно е, че когато сте на диета не е препоръчително да се яде бърза храна, както и да си поръчвате от любимите вериги ресторанти, тъй като ястията са овкусени с много сосове. Но някои специалисти разбиват този мит на пух и прах. Има храни, които може да продължавате да хапвате и не е нужно да се отказвате напълно от любимите вериги и изкушения. Това твърди Тери-Анн Нънс, диетолог, пред "The Sun".

"Животът е прекалено кратък и всички ние заслужаваме вкусно изкушение от време на време, стига това да е част от здравословна и добре балансирана диета", казва тя. Според нея, много ресторанти предлагат и вкусни храни с ниско съдържание на калории. Ето и какво и как да хапвате.
 
Пица
 
Любима храна на мнозина и идеален вариант за петък вечер или докато релаксирате през уикенда. Много хора си позволяват да прегрешат с пица в почивните дни и това не е толкова страшно. Има заведения, които предлагат диетична пица с по-малко калории. Поръчвайте пица с тънко тесто, такава, която е хрупкава. Нека пицата е с повече зеленчуци, с риба и месо, което не е тлъсто. Избгявайте пици с червено месо, с много сирене и кашкавал. Не слагайте тежки сосове, като майонеза и кетчуп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Здравословна и балансирана диета", "любими вериги", "пици", МакДоналдс, пържени картофки от фаст фууд.Тери-Анн май третото й име не е Нънс, а Нонсънс.
4
3
 
2
 
! Отговори
Диетолог преди 4 години
Две бързи пържоли по-време на диета, позволено е, ако не ви видят
3
2
 
6
 
! Отговори
Кой я търпи тая? преди 4 години
Не бърза, а вредна храна, ***! Кой ти плаща заплатата. Или ти плащаш?Бърза храна е и един омлет, палачинки, две филийки на тостера...Въпросът е какво има в тях и с колко мазнина са приготвени.Кой ви търпи - не знам...
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля, че терминът бърза храна е грешен и подвеждаш и трябва д аго променим.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ивета, ивета .... уффф