Ретрограден Меркурий: Какво чака зодиите?

Хороскоп за периода
18 фев 2020 12:12, Ивета Иванова
4
Ретрограден Меркурий: Какво чака зодиите?
Снимка: БГНЕС
Първият Ретрограден Меркурий за годината е тук. Той стартира на 17 февруари и ще продължи до 10 март. Ето какво очаква зодиите.
 
Овен
 
Всичко, което им се случва, ще им се струва нереално. Сякаш са в някое риалити шоу. Ще са погълнати от илюзии, няма да различават истина от фантазия. Поне така ще могат да се отдадат на страстите и хобитата си. Но да внимават - лесно ще се залъгват. Стари хора може да се върнат в живота им.
 
Телец
 
Много е важно да защитят електронните си устройства. Ретроградният Меркурий ще засегне техниката им - да запазят и запишат всичко важно за тях. Може и да счупят нещо. Телците ще са по-избухливи през периода.

Близнаци
 
Имат много цели и планират да направят много неща на работа, но трябва да забавят темпото през периода. Не всичко ще им се получава, няма как да изпипат детайлите. Да помолят за помощ. Ще са доста натоварени. Хубаво е да проверяват съобщенията, може да има недоразумения в писането.

Рак
 
Ще са изкушени да казват суровата истина и да го правят по много брутален начин. Но така ще наранят околните, не е време да си играят с дявола. По-добре да оставят тежките разговори за по-късно. Нека не правят и планове за пътуване през периода.
 
Лъв
 
Ретроградният Меркурий ще засегне най-вече техните връзки. И тези с колегите, и тези с партньора. Всичко ще им се струва хаос. Не е време за експерименти. Ако някой много ги привлича, по-добре да не започват връзка с него - само химия е, не любов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли по-смислени новини ?Или звездите пак ще ми казват кога да ходя на работа и да оставя семейството ки да мизерства ?! А?!!!
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ретрограден Меркурий. Съсипаха я тая държава!
2
1
 
9
 
! Отговори
шшшшшт преди 4 години
пазете тишина, алена говори със звездите!
1
1
 
13
 
! Отговори
11 преди 4 години
Ади ве, тоз ретрограден Меркурий есеки ден