В сезона на Рибите - на кои ще им върви във връзката?

Някои двойки ще минат през труден период (2 част)
20 фев 2020 22:35, Иванка Гъркова
0
В сезона на Рибите - на кои ще им върви във връзката?
Pixabay

Месецът на Рибите вече започна. От 19 до 20 февруари те ще имат възможност да покажат своята индивидуалност и ще заразят мнозина със своята свръхемоционалност. От друга страна заради затвореността и меланхолията, която ги обзема на моменти, ще страдат другите от зодиака.

Междувременно тези дни Меркурий стана ретрограден. Двете астрологични събития ще променят връзките на хората, които трябва да са подготвени, че не всичко ще върви гладко както обикновено. Освен дребни спорове и нарушение на комуникацията, някои ще се сблъскат с измами, изневери или ще вземат решение да продължат напред сами.

През месеца на Рибите отношенията са поставени на изпитание, което до някаква степен зависи от навлизането на Меркурий във Водолей (от 4 до 10 март).

След като ви представихме какво трябва да очакват представителите от Овен до Лъв, ето и как ще се развият връзките на останалите знаци:

Дева

Девите са много подредени и не обичат изненади, но такива ще ги очакват през следващите няколко седмици. Месецът на рибите ще ги накара да се почувстват раздвоени.

Влиянието на водния знак ще направи Девите по-малко критични към половинките им. Те ще спрат да се взират в детайлите и ще отделят повече време за романтика. И тъй като през това време няма да се познаете и ще се чувствате странно, не се срамувайте да говорите с партньора за бъдещето на вашата връзка.

Везни

Управляващата им планета – Венера, която отговаря за любовта и отношенията, съчетана с енергията на Риби, ще помогне на Везните да станат по-смели и най-сетне да изразят своите чувства. При необвързаните това означава, че ги чакат приятни срещи, които отдавна чакат, а при останалите – подобряване на връзката чрез малки жестове, които хората от тази зодия са забравили.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари