Таро карти - какво очаква всяка зодия през април?

За някои ще е ново начало
29 мар 2020 12:19, Михаела Лазарова
10
Таро карти - какво очаква всяка зодия през април?
Снимка: Istock

Април ще бъде по-различен за всички ни. За някои събития няма да сме подготвени. Ето какво показват таро картите за всяка зодия, според астролога и специалиста по таро Анджела Пърл.

Овен

През април родените под знака на зодия Овен ще трябва да вземат важни решения. Ще е съществено да не се поддавате на емоции, а да действате на базата на логиката. Напрежение няма да липсва, като ще бъде важно да разчитате на себе си. Вярвайте в мечтите си, Овни. Нещата се случват през април. Някои събития, свързани с личния ви живот дори ще се развият по-добре от очакваното за вас. Здравословното ви състояние ще бъде задоволително.

Телец

Телци, през новия месец вниманието ви ще бъде фокусирано върху финансите ви. Без излишни харчове, пестете повече, планирайте добре бюджета си. Ако сте планирали покупки, по възможност ги отложете. Също така не се препоръчва да взимате заеми. Може да инвестирате във валута. Ако се съобразите с тези препоръки, месецът за вас ще бъде стабилен и хармоничен. Бъдете позитивно мислещи! 

Повече може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Асд преди 4 години
Звучиш познато...почти съм сигурен че се казваш Калина, и си фризьорка
7
4
 
2
 
! Отговори
кх преди 4 години
Така е, не се надявайте на тия неща. Много близначки предната година ходеха щастливи и приповдигнати, под ръка с компаньони очевидно стараещи се, точно както пишеше в предсказанията. Аз въпреки, че съм близначка, се намирах между един дето се интересува само от пари и бизнес и един друг дето си пада малко момък на повикване, но със запълнен график. Няма такава тъпня. Да не можеш да обелиш две думи като човек.
6
0
 
5
 
! Отговори
Ghost преди 4 години
До Билети&картиКарите за игра произхождат от Таро картите. Малките аркани са се превърнали в карти за игра. Нулевата карта "Глупакът" е станала жокерът в картите за игра.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Върви и се светни някъде ...
4
0
 
4
 
! Отговори
Ха ха, преди 4 години
с тези ограничения и безпариче, какви купони и приходи ще ме зарадват не ми е ясно.
3
5
 
2
 
! Отговори
Да ви светна преди 4 години
Таро картите са юдео - сатанизъм!
2
1
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Да си седи вкъщи? Дължите ми 20лв!
1
0
 
9
 
! Отговори
Билети&карти преди 4 години
А картите за белот, какви прогнози дават?