Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 30 март - 5 април
30 мар 2020 18:20, Eкип на Teenproblem
8
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Подгответе се за противоречиви емоции през тази седмица. Началото ще е трудно. Не са изключени недоразумения, спорове, неясноти особено в последния ден на март… В първите дни на април общите теми за разговор ще са повече и по-интересни. От вътрешната ви увереност и готовност за отстъпки зависи отношенията ви да се развиват в посоката, която предпочитате.

Телец
 
Стремежът ви към авантюри и рискови приключения със сигурност ще стане повод за разправии с любимия човек. Отстоявайте свободата си и възможността за самостоятелни решения без да изисквате всички да се съобразяват с принципите ви. Не стигайте до крайности и излишни обяснения. Ако все още не сте намерили личността сърцето си, вслушайте се в съветите на по-опитните от вас. Ще се окажат полезни.
 
Близнаци
 
Ще подобрите изключително много състоянието на текущата си връзка, ако анализирате проблемите от предишните. Не повтаряйте едни и същи грешки. Онези от вас, които от скоро са във връзка или все още са в период на сближаване с предпочитаната личност ще се радват на взаимност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Дюрасел преди 4 години
Ако излезете за нови батерии, ще ви глобят, арестуват и обратно в къщи.
5
0
 
3
 
! Отговори
Маскарад преди 4 години
От този стрес в последните 3 седмици,не ми става шнорхела.....Каква ти либоф?!?
4
0
 
3
 
! Отговори
... преди 4 години
Тц, нея чета. Пренасочване към друг сайт. Трафик да им прая. Ми нема им прая трафик и да им чета фантазиите.Първо - Няма врачки, гадатели и тем подобни шарлатани.Второ - Ние сме хора а не зодии.Трето - Това с тези хороскопи и зодии си е чиста фантасмагория на хора които са с некви отклонения в главата. И то сериозни отклонения. Силни хапчета им трябват.
3
0
 
8
 
! Отговори
Бай Пешо преди 4 години
С тази карантина няма какво да ти се случи!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много неуместни публикации, предвид обстановката...
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полова карантина на всеки 4-ри часа.