8 знака, че той е подходящият мъж

Той не обвинява другите за провалите си
2
8 знака, че той е подходящият мъж
Снимка: Istock

Той изглежда добър, изглежда свестен, но наистина ли е такъв? Всяка жена си задава тези въпроси, когато се среща с някого отскоро. Приветливата усмивка и привидно любезното поведение не са достатъчни, за да сте сигурни, че той е наистина свестен. Има някои наистина сигурни признаци в поведението му, които определено показват това.

Кои са те?

Той ви уважава, а и не само вас

Ако един мъж се отнася с уважение към вас, това е явен признак, че е преди всичко свестен човек. Още по-добър знак за това е, ако той се отнася уважително към всички, познати и непознати. Възпитаните хора, притежаващи такт и умереност го правят. На такива мъже може да се разчита в трудни моменти.

Той приема „не“ за отговор

Стабилният, емоционално интелигентен и уравновесен мъж приема „не“ за отговор. С него може да се спори на едно по-високо ниво и това е от огромно значение за хармонията в една връзка. Ако вашият партньор е такъв, имате късмет.

Той е търпелив

Свестният и нормален мъж е търпелив. Той не избухва, не ви провокира, не проявява признаци на непостоянство, не се отнася невротично към хората около себе си и вас. Това дава усещане за спокойствие във връзката и ви кара да се чувствате уютно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Супермйен преди 4 години
9. Ходи на педикюр.10. Джeндъpгей.11. Посещава женски консултации.
1
4
 
10
 
! Отговори
Мише, Мишееее, преди 4 години
Къде го видя този мъж? В сънищата и мечтите ли?Днешните са готови във всеки момент да ти креснат в лицето "Ти си виновна!" дори и за това, че случайно си е изтървал химикалката или поради небрежност и зяпане в телевизора без да иска е нахлузил левия пантоф на десния крак.Така е врещял на майка си, така възприема и теб.