Гел лак в домашни условия: Как да го направите?

Ето някои съвети
6 апр 2020 22:51, Ивета Иванова
3
Гел лак в домашни условия: Как да го направите?
Снимка: Pixabay

 Ако редовно ходите на маникюр, обичате смелите тенденции и държите ноктите винаги да изглеждат перфектно и да блеснете, сигурно сега страдате, че козметичните и фризьорските салони са затворени. Някои от вас сигурно са експериментирали да си направят сами гел лак - има много клипчета в YouTube, от които може да се научите как. Но дори да не може да пресъздадете най-сложните, но и впечатляващи идеи за маникюр, все пак може да създадете един по-добър вид на ноктите си, докато сте вкъщи. Ето как да го направите, според американското издание на "Cosmopolitan".

От какво ще се нуждаете?
 
Ако ще си правите гел лак ви трябват няколко специални продукта. Може да си купите цял комплект за гел лак или да купите отделно всички необходими продукти. Те са UV лампа, масло за кожички, пила за нокти за гел лак, лак за нокти - топ, лак за нокти, който служи за основа.
 
1. Изрежете и оформете ноктите
 
Преди да нанесете лака, уверете се, че ноктите са подготвени. Изрежете ги, оформете ги по начина, по който искате с обикновената пила. Трябва ноктите да са с една и съща дължина и форма.

2. Нанесете масло за кожички
 
Това също е важна част от подготовката. Нанесете масло за кожички, защото то ще отслаби кожичките и така лесно ще може да ги премахнете. Задължително измийте ръцете след това. Ако има остатъци от масло по пръстите и ноктите, това ще увреди гел лака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Злобна преди 4 години
"По маникюра ще ги познаете". Само същество с въображение на кълвач може да си направи такива ноктенца.
2
0
 
4
 
! Отговори
Домашен майстор преди 4 години
Ако се опитате да забиете пирон в стената, за да окачите нова картина, ще си направите чудесен маникюр в морави цветове.
1
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 4 години
Маникюра на снимката е отврат.