Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6 - 12 април
6 апр 2020 20:21, Ивета Иванова
6
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Постарайте се да предотвратите назряващите конфликти още в зародиш. Бъдете искрени. Всеки опит да „извъртате“ фактите в своя полза ще разруши доверието между вас и любимия човек. Изразявайте чувствата си разбираемо и не прекалявайте с претенциите.
 
Телец
 
Романтичните емоции ще са предимно положителни. Освен от постоянния партньор/ка ще получавате много комплименти и приятни изненади от случайни почитатели. Преценявайте поведението си, мислете за последствията и не давайте поводи за ревност. Като цяло отношенията ви с всички представители на противоположния пол ще са повече от ентусиазиращи, което не означава, че не бива да сте предпазливи. Не е изключено някой съвсем умишлено да ви „подложи динена кора“.
 
Близнаци
 
Личните и любовни отношения ще са спокойни, но няма да са основния ви повод за радост. На моменти може да се почувствате леко уморени, отегчени от еднообразието. Ако половинката ви не предложи някакво тонизиращо развлечение, то не пречи вие да го направите. Или пък за известно време да намалите контактите и да „презаредите“ батериите. И в двата случая ще сте в печеливша позиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо...квот и миналата...и по-миналатата и по по миналата и т.н. Що не земете се гръмнете??????
4
1
 
3
 
! Отговори
чака ме.... преди 4 години
ЛЮБОВ!!!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Абе какво си играете да пишете седмица по седмица - до 13 май включително правителството могъщо и неустоимо ще люби целия български народ изотзад :)
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
к урецвсичко друго е измама
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично селска безвкусица. Провинциална простащина!