4 зодии с много труден характер

Ето кои са те
23 май 2020 07:48, Ивета Иванова
6
4 зодии с много труден характер
Снимка: Pexels

Тези зодии имат труден характер. Често ви се струва, че е невъзможно да се разберете с тях, че никога не отстъпват и не виждат нещата от друга гледна точка. Самите те не се поставят на мястото на другите и редовно са определяни като странни и различни. Вижте кои са те.

Водолей
 
Водолеите не съдят - те приемат другите хора такива, каквито са. Харесва им да общуват с различен тип хора, не си поставят ограничения и имат приятели с всякакви интереси. Но самите те не са хора, с които ще може да се разберете лесно и ще общувате гладко.
 
Водолеите крият емоциите си, залагат повече на разума и логиката и често е трудно да разберете какво точно мислят. Може вие да сте експресивни и напълно открити, но те трудно изразяват емоции и чувства, и изглеждат дистанцирани. Сякаш не проявяват състрадание. Не обсъждат личните си проблеми, не говорят за чувствата си и са разсеяни.
 
Овен
 
Овните са много забавни приятели, оптимисти, приключенци. Обичат да излизат и са екстроверти. Но са и много големи инати, обичат да командват и искат всичко да става по техния начин. Ако не изпълнявате желанията им, те спират да са забавни, стават арогантни и раздразнителни.
 
Не им пука за мнението на другите и са импулсивни, не мислят за последствията от действията си. Така нараняват хората, които най-много обичат. Упорити са, никога няма да се признаят за победени, не приемат чуждо мнение и никога няма да ви кажат, че вие сте прави, а те са сбъркали. Нетърпеливи са, избухват лесно и често се карат с близки и приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропуснали сте телец и козирог - те са с тежък характер, поне според астрологията.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зодия милиционер, патриот, депутат и бизнесмен.
4
1
 
23
 
! Отговори
Зодия лигльо преди 3 години
Още в предучилищна възраст маминка му е втълпила, че той е центърът на света и всеки, който не му угажда е престъпник. Много ще се учуди, ако му кажете, че и останалите хора имат интереси, чувства, потребности. Чуе ли подобно твърдение, ще си помисли, че искате да го прецакате или оскърбите. Не може да възприеме нищо и никого по друг начин, освен като нещо, което той да употреби за лична изгода и после да захвърли като счупена играчка.
3
3
 
17
 
! Отговори
Зодия лигла преди 3 години
Научена е от майка си да се инати и да използва всякакви средства, за да постигне своето. Не си въобразявайте, че такава някога ще се сети, че и околните са хора. Тя е убедена, че всичко на този свят е създадено, за да го употреби тя наготово и после да го захвърли като салфетка.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички планети ретроградни, всички зодии трудни, хвърлям боб, гледам на кафе, развалям магии, цена по договаряне Маг ***.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни и същи глупости