Кои цветове носят късмет на зодия Близнаци

Вижте в кои моменти е хубаво да сте заобиколени от тях
29 май 2020 22:28, Михаела Лазарова
3
Кои цветове носят късмет на зодия Близнаци
Снимка: Istock

Те са обаятелни, забавни и скуката не е за тях. Представителите на зодия Близнаци – трудно е да ги сбъркаш, защото са бъбриви и винаги знаят как да усмихнат човек. Както при всяка друга зодия, така и при тях, има цветове, които влияят на настроенията им и дори могат да привлекат късмета в живота им. Сребристите към металик нюанси са едни от тях.

Вижте кои други цветове могат да ви донесат благоденствие.

Скъпи Близнаци, добавете в гардероба си повече жълто. Астрологията приписва жълтото на слънчевата енергия, равна на енергията, управлявана от Близнаци. Жълтото е енергизиращо за родените под тази зодия и им осигурява изобилие от яркост. Жълтото отразява положителната енергия, която Близнаците излъчват. Носете жълто, когато се стремите към успехи в работата, когато ви липсва енергия и увереност.
Златисти багри

Златистите нюанси са подходящи за Близнаците не само за облекло, но и за техния домашен декор. От шафран жълто до жълто злато, има широк спектър от нюанси, които могат да използват или облекат за повече късмет и положителна енергия. Носенето на златисто ще повиши увереността и успехите ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Един от тая зодия преди 3 години
Ами не ми отива жълто. Кожата ми е много бледа . Друг цвят не ми ли носи късмет?