Златни бижута, които са подходящи за офис облекло

Вижте какъв е етикета
29 май 2020 09:23, Александър Попов
2
Златни бижута, които са подходящи за офис облекло
Всяка жена желае да се облича модерно и да носи бижута, които да привличат погледите на хората около нея. Когато обаче мястото, на което отива е офисът, то тогава най-атрактивните и привличащи погледа бижута по-добре да останат вкъщи. За работното място, бижутата и дрехите трябва да са внимателно подбрани, което превръща избирането им в предизвикателство. 
 
Всеки от нас знае, че е разсейващо, когато някой носи накити, които са прекалено шумни, отразяват светлина или пък са толкова големи, че на човекът му е трудно да пише или говори по телефона. Поради тази причина много жени се ограничават и предпочитат да не слагат бижута в офиса изобщо. Макар и това да е вариант, ние ви съветваме все пак да не изневерявате на себе си и да допълвате външния си вид с по някое малко златно бижу, което да напомня за Вашия стил и личност.
 
Необходимо е бижутата да са минималитични, за да съответстват на официалното облекло, а не да са искрящи, шумни или прекалено натрапващи се визуално. Златните бижута и изискаността, която внушават, винаги са били добър избор. С тях много лесно можете да придадете официален вид дори на най-обикновената офис рокля. В Somaha има голямо разнообразие от златни бижута с най-различни и атрактивни дизайни. Селективно избрахме онези дизайни, които перфектно отговарят и пасват на стандартното официално облекло. Нека да видим кои са тези златни бижута.
 
Малки златни обеци
 
Офис визията позволява да сложите малки златни обеци, които могат да са халки, топченца друга по-атрактивна форма. При тях не е толкова важна самата форма, колкото големината им. Ако изберете големи обеци много вероятно е да не Ви е удобно да говорите с тях по телефона. Моделите са очарователни и лесно се комбинират с ризи или офис рокли. Ако самите обеци имат камъни по тях, то тогава е хубаво цветовете на камъните да съвпадат с тези на облеклото Ви.
 
Дълги висящи златни обеци
 
Висящите златни обеци също са един модел, който е ненатраплив и доста подходящ за офис. Тяхното най-голямо преимущество е, че са много леки. Не са толкова забележими, колкото халките примерно, но за това пък са по-елегантни. Ако си приберете косата на опашка или на кок и изберете дълги златни обеци, то те със сигурност ще се превърнат в деликатен акцент на външния Ви вид.
 
Тънко колие с малка висулка
 
Деликатните тънки верижки са много подходящи за работна среда. Големите колиета, които покриват по-голямата част от деколтето са красиви, но не са за светлата част от деня, тях можете да ги слагате вечер или на по-специални поводи. Тънките златни верижки обаче са си точно на място към ежедневното облекло. Придават интелигентен вид и се комбинират лесно и с панталон и с риза и с права тясна пола. Ако на верижката има и малка висулка, то тя става израз на Вашата индивидуалност. Самата златна висулка може да бъде във всякаква форма - от любимо животно, надпис до символ, който ви харесва.
 
Златните висулки имат блясък, но той не е натрапчив и прекалено ярък. Златните бижута никога не попадат в списъка на „неадекватно“ подбраните накити, защото имат традиционен и в същото време артистичен дизайн. С тях добре можете да допълните риза с яка, копринена блуза, топ без ръкави и др.
 
Златна гривна тип верижка
 
Големите и тежки гривни затрудняват движенията на ръцете. Ако трябва да комуникирате с хора, Вие неминуемо ще жестикулирате и една обемна гривна може да попречи на правилната Ви жестикулация. Освен това, може да привлича прекалено много внимание, в резултат на което, хората да не Ви слушат съсредоточено.
 
Когато пишете нещо на клавиатура, също не е подходящо да сте с шумна гривна, която трака или стърже. Най-добрият избор за офис гривна е елегантна златна гривна тип верижка. Самата плетка на гривната е по-скоро личен избор, както и дали по нея ще има скъпоценни камъни или други украшения.
 
Малък златен пръстен
 
Малкият златен пръстен е дизайнерско бижу напълно подходящо за офис облекло. Ако пишете на клавиатура и през цялото време ръцете Ви са във Вашето полезрение, то тогава със сигурност трябва да подберете такъв пръстен, който да Ви доставя удоволствие при всеки поглед.
 
Златен пръстен с много камъни
 
Един златен пръстен обсипан с камъни може да бъде акцент към риза и права пола. Може да Ви придаде и по-неформален вид, ако го съчетаете с пола плисе. Най-добрата цветова комбинация е да не е контрастен на облеклото, а да е в същия цвят, като определен акцент от него. Пръстените с камъни носят чар и са перфектно допълнение към офис бижутата.
 
Каквото и бижу да изберете, всичко което трябва да запомните е, че то не трябва да разсейва нито вас, нито другите. Следователно избягвайте бижутата, които предизвикват шумове или се забиват в косата и облеклото ви. Изберете такива, които изглеждат уникални и модерни, но в същото време са и удобни. Широките златни гривни или многопластови колиета не са идеален избор за офис облекло. Вместо това е по-лесно да се носят тънки златни бижута, не много релефни и не прекалено ярки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: офисетикетбижута
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Ами! преди 3 години
Кой е л.у.д в наше време да носи злато?Хората масово се отказаха от това или носят имитации не защото нямат злато или не го харесват, а защото ни дойде до гуша ежедневно да слушаме за откъснати обици и верижки или за счупени пръсти и китки с цел да се измъкне пръстен или гривна.През 90-те години това беше ежедневие. Дори млади здрави мъже биваха нападани, ако са сами нощем и ги настигне група индийци. Никой не ги наказваше.Забелязахте ли, че днес тези кражби намаляха, защото не носим злато.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма вече офиси, нали ще си работим от дома, не знам сигурно и там са задължителни маските, понеже е закрито помещение или пространство ако предпочиташ.