6 зодии, които бързат да създадат връзка

И нямат търпение да се пуснат по течението
10
6 зодии, които бързат да създадат връзка
Снимка: Istock

Срещите трябва да са забавни. Когато срещнете човек, с когото се забавлявате и се чувствате добре, с когото усещате пеперуди в корема и прехвърчащи искри, просто се отпуснете. Взимането на срещите прекалено на сериозно понякога е истински проблем. Зодиите, които имат склонност да го правят, често изпитват разочарования, тревожност, склонност към депресия, защото отдават прекалено голямо значение на срещите, вместо да се фокусират върху доброто си прекарване. Те бързат да създадат връзка и нямат търпение да се пуснат по течението.

Кои са зодиите, които взимат срещите прекалено сериозно?

Телец

Телците приемат срещите твърде сериозно. Те рядко се отърсват от напрежението и се оставят на момента. Телците правят едно същинско гмуркане в дълбините на любовта още в началото на връзката си, даже и във фазата на срещите, когато нещата все още не могат да се нарекат връзка. Често това плаши партньорите им. Този порив у Телците се дължи на тяхното желание да имат дом и семейство колкото се може по-скоро, защото са домошари по природа. Дълготрайното несемейно положение ги тревожи и искат да открият партньор бързо. Нямат време за мотаене по срещи и затова действат направо. В много случаи това ги кара да грешат в любовта.

Козирог

Козирозите имат големи очаквания към себе си. Те несъзнателно упражняват психологически натиск върху собствената си личност, което ги тормози. Представителите на тази зодия са семеен тип хора, които мечтаят да се установят. Прагматични са и не обичат да си губят времето в протяжни връзки без перспектива. Затова и още на срещите показват твърдите си намерения. Имат склонността да пресилват нещата и да бързат твърде много. Отдават голямо значение на срещите още от самото начало, сякаш вече са в сериозна връзка. Още от самото начало действат така, сякаш са открили половинката си в живота, което често се оказва грешно. Трудно се отпускат и не могат да излизат с някого просто за забавление.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
...не му знам дори и името !
6
1
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Понякога съвсем случаен човек може да даде на друг човек неописуемо много сила с...една усмивка!
5
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaта преди 3 години
Значи, Телето бързало.Ми, добре. Ще му кажеме да изчака, ако се наложи и да се забави, колкото е необходимо.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж - близнаци - за нищо на света.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Близнаците нещо? Някои от Близнаците имат доста пари в нощното шкафче.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такава дръзка клевета срещу трудещите се в София не може да бъде възприета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскират мислите си, като са представили, че главната героиня е видяла първомайската манифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче, положението не се изменя.