Дънковите рокли, които са актуални през лятото

Наред с късите панталони, те са удобни и практични
3 юли 2020 20:35, Иванка Гъркова
1
Дънковите рокли, които са актуални през лятото
Снимка: IStock

Това лято определено ще е различно. Заради изолацията вкъщи, много от нас заложиха на спортните и удобни дрехи, като останалите останаха на заден план. Да не говорим, че някои продължават да работят от дома си и половината от гардероба им за сезона стои непокътнат. Е, вече е време да си купим нещо ново, съобразено с новите тенденции, с което да отидем на парти или на почивка на море.

Ако все още не сте разчистили старите си дрехи, не бързайте да ги изхвърляте. Сред тях може да откриете някоя дънкова рокля от 90-те, която още ви става. Все пак денимът все още е сред тенденциите, които никога не остаряват.

Дънковата рокля е универсална дреха, която става както за по-топло, така и за по-студено време. Може да се носи на боси крака или с чорапогащник. Има и варианти да бъде съчетана с блузка отдолу, със сандали, еспадрилки или класически бели маратонки.

Наред с късите дънкови панталонки, които всяка жена трябва да има в гардероба си, дънковата рокля е нещо друго, на което е хубаво тя да заложи за своята неповторима визия.

Ето 4 вида дънкови рокли, от които да изберете вашата:

1. Дънков шик

Този вариант е по-официален. Копие на бялата рокля на Мерилин Монро, с която тя привличала много мъжки погледи. С по-отворено деколте или не, тя е къса и разкроена, като подхожда на по-слаби дами.

Може да има семпло коланче на кръста, което се закопчава или се връзва на панделка. Отива на по-елегантни сандали и червено червило на устните.

Дънков сукман и още разновидности на дънковите рокли, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: лятомодадънкови рокли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да се очудя, скоро и кожуси да навлечат през лятото - важна е гъъъзарията!